Villaägarna lanserar bonusprogram för medlemmar

| 24 februari, 2021 | 0 kommentarer

Villaägarnas Riksförbund har tagit fram ett bonusprogram – Villaägarna Bonus. Medlemmarna har nu möjlighet att samla poäng när de handlar från över 150 nätbutiker och partners. Varje köp ger bonuspoäng som kan lösas in mot kommande års medlemskap eller mot andra produkter eller tjänster.  

– Det är glädjande att vi nu sjösatt ett mycket förmånligt bonusprogram för våra medlemmar. Villaägarna Bonus stämmer väl överens med vår ambition att förenkla våra medlemmars vardag. Vi har också sett en ökad efterfrågan hos våra medlemmar på ett bredare utbud av erbjudanden. Bonusprogrammet är med andra ord ett viktigt tillskott bland våra medlemsförmåner, säger Marcus Lindström, chef för medlemsförmåner på Villaägarna.

För att kunna komma i gång med Villaägarna Bonus måste medlemmarna registrera sitt betalkort. Betalkortet är det som ”håller koll” på inköp och bonuspoäng.

I Villaägarna Bonus finns information om anslutna företag och antalet poäng som medlemmarna samlar per spenderad krona. Hos vissa av förbundets partnerföretag ges både poäng och medlemsrabatt. I bonusprogrammet finns även en poängshop där poängen kan lösas in mot medlemskap eller andra produkter och tjänster.

Läs mer om bonusprogrammet

För mer information, kontakta: 
Johan Lennvall, partneransvarig KAM och projektledare, Villaägarnas Riksförbund, 070-815 30 44, [email protected]
Marcus Lindström, chef medlemsförmåner, Villaägarnas Riksförbund, 010-750 01 22, [email protected]

Villaägarnas Riksförbund är en ideell och partipolitiskt obunden konsument- och intresseorganisation för landets husägare. Förbundet har drygt 300 000 medlemshushåll. Villaägarnas vision är att alla ska kunna förverkliga sina husdrömmar. Läs mer på www.villaagarna.se. Följ oss på Facebook och Twitter

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *