Vinnare av Årets Näringslivsrookie på Malmö Näringslivsgala 2020

| 14 februari, 2020 | 0 kommentarer

Per Svensson och Croisette Real Estate Partner tar hem vinsten som Årets Näringslivsrookie på Malmö Näringslivsgala 2020.

Per Svensson, VD på Croisette Real Estate Partner

Varje år hålls en näringslivsgala i Malmö där en jury som består av tidigare pristagare samt andra aktörer inom näringslivet utser en rad olika vinnare i olika priskategorier. I 18 år i rad har denna gala arrangerats där målet är att sammanförainspirera och belysa Malmös breda näringsliv. Priserna i sin tur är ett sätt att lyfta och hylla personer och företag som på olika sätt utmärkt sig under året. 

I år tog Croisettes VD, Per Svensson, hem vinsten i kategorin ”Årets Näringslivsrookie”. Motiveringen från juryn lyder enligt följande:

Priset går till en Malmöföretagare max fyllda 30 år. Årets Näringslivsrookie ska genom sitt företagande ha varit nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Malmö eller åstadkommit något som sticker ut, känns fräscht, vilt eller vågat. Priset presenteras i samarbete med Sydsvenskan.

”– Jag blev både förvånad och glad när jag fick höra om nomineringen. När jag sedan gick till final började nervositeten smyga sig på – men glädjande sådan. Att den yttre affärsvärlden uppmärksammar våra insatser är inte bara bra för oss, utan för hela branschen. Jag är galet stolt över mina kollegor som tagit oss hit, det känns som att 2020 är året det händer på riktigt”, säger Per Svensson, VD på Croisette Real Estate Partner. 

VD, Croisette Real Estate Partner
+46 (0) 76 – 627 27 72
per.sv[email protected]

Croisette är ett modernt och nytänkande bolag som består av fastighetskonsulter med inriktning på den kommersiella marknaden. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning inom affärsområdena lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys samt kompetensförsörjning.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *