We aRe Spin Dye(”WRSD”) får order från H&M på 15 ton garn

| 20 juli, 2021 | 0 kommentarer

We aRe Spin Dye (”WRSD”) har mottagit en order på 15 ton garn värd knappt 1 MSEK från H&M Menswear genom deras underleverantör Jiafang International Textile (Wuxi) Co., Ltd. Beräknad leverans av ordern är i slutet av Augusti 2021.

– Vi har nu samarbetat med H&M under snart ett års tid och denna uppföljningsorder ser vi som ett kvitto på ett bra samarbete mellan We aRe SpinDye och H&M, då varje lagd order hittills har ökat volymmässigt. Något vi hoppas kommer att fortskrida framöver säger We aRe SpinDyes vd Andreas Andrén.

Ordern gäller H&M Menswear och är därmed det fjärde område inom H&M Group efter Conscious Exclusive, H&M Womenswear och ARKET som använt sig av We aRe SpinDye.

 

Viktig information

Denna information är sådan information som We aRe SpinDye (WRSD) AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 8:30 CET den 20 Juli 2021.

För ytterligare information

Andreas Andrén, VD We aRe Spin Dye (WRSD) AB (publ), [email protected], +46 736 79 14 75

Om We aRe Spin Dye

Bolaget är ett svenskt cleantech-bolag som tillhandahåller och erbjuder en teknik och plattform för produktions- och kvalitetskontroll som möjliggör för aktörer inom mode- och konfektionsindustrin att kraftigt reducera sin miljöpåverkan. Bolagets affärsidé är att etablera en ny, hållbar och transparent standard för färgning av syntetiska textilier inom mode och konfektionsindustrin på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Bolagets Mentor är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 1550.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *