Webbinarium: Vilka är de nya spelreglerna för det hybrida kontoret?

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Många menar att det hybrida kontoret kommer leda till högre produktivitet och göra det enklare för medarbetarna att få ihop livspusslet. En riktigt win-win alltså. Men för att alla ska bli vinnare behövs tydliga och enkla regler för hur vi ser till att alla kan bidra. Med andra ord: vi behöver komma överens om spelreglerna för det hybrida kontoret. Välkommen att anmäla dig till Telenor Live den 14 september 10-11.

telenor live hybridakontoret

 

Vi har bjudit in fyra experter som delar med sig av sina kunskaper och ger oss massor av värdefulla insikter och tips:

Jonas Eriksson, Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare, men även en minst lika framgångsrik entreprenör. Han vet hur det är att fatta beslut under extrem stress och hur man får superstjärnor att se sig som den naturliga ledaren. Vilka är likheterna mellan livet på fotbollsplanen och näringslivet?

Henrik Byström är affärsområdeschef för Modern Work på Microsoft, och som sådan kan han mer om Office 365 och Teams än de flesta. Vem kan vara mer lämpad att vara med och sia om företagens framtiden i en hybrid kontorsmiljö?

Anna Dyhre är Employer Branding-expert med lång erfarenhet. Med nya förutsättningar förändras spelplanen för hur man tillsammans skapar ett dynamiskt och framgångsrikt företag – Anna vet hur man ska tänka, strategiskt och operativt! 

Jessica Levin, en av Telenors främsta experter på digitalt arbetssätt. Hon kommer att prata hur vi jobbar med det här frågorna internt och hjälper våra kunder till de mest optimala lösningarna. 

Som vanligt har vi även med oss vår moderator Mikael Tornving, med taktpinnen i högsta hugg. Ny sidekick är Philip Tropp, till vardags chef för Business Operations på Telenor. Han kommer att ha full koll på chatten och se till så att experterna får svara på era frågor. 

 

Välkomna att anmäla er här

Boel Bengtsson

Presschef
08-410 100 40
[email protected]

Om Telenor

Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 12 miljarder kronor (2020) och har cirka 1 700 anställda.

Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen

Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 123 miljarder norska kronor (2020) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).

Läs mer på www.telenor.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *