Webbsänd telefonkonferens 10 februari om bokslutskommuniké 2020

| 4 februari, 2021 | 0 kommentarer

Nolato AB offentliggör bokslutskommunikén för 2020 onsdagen den 10 februari klockan 14.30. I anslutning till rapporten håller Nolato en webbsänd telefonkonferens på engelska klockan 15.30 samma dag.

Nolato representeras av koncernchef Christer Wahlquist och finansdirektör Per-Ola Holmström, som presenterar kommunikén samt svarar på frågor.

Publicering av bokslutskommunikén:
Onsdag 10 februari klockan 14.30

Webbsänd telefonkonferens (på engelska):
Onsdag 10 februari klockan 15.30

Information om telefonnummer och webbplats finns på:
https://financialhearings.com/event/12328

Presentation kommer att finnas tillgänglig på www.nolato.se/ir efter rapportens offentliggörande. Webbsändningen kommer att finnas tillgänglig på samma adress efter livesändningen. 

 

Nolato är en svensk koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, konsumentelektronik, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer. Nolatoaktien noteras på Nasdaq Stockholm, där Nolato är ett Large Cap-företag i sektorn Industrials. www.nolato.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *