Wicket Gaming signerar avtal med Indiska Cricketlandslagets vicekapten, Jasprit Bumrah, som har över 23 miljoner följare på sociala medier

| 11 januari, 2022 | 0 kommentarer

den 11 januari 2022 kl. 08:45

Wicket Gaming AB (”Wicket Gaming” eller ”Bolaget”) har ingått ett samarbetsavtal med den indiska cricketstjärnan Jasprit Bumrah (”Spelaren”) för social media marketing.

Jasprit Bumrah är en etablerad känd indisk cricketspelare som har flera IPL titlar på sitt CV. Han har nyligen utsetts till vicekapten i det indiska cricketlandslaget.

Samarbetet med Jasprit Bumrah avser social media marketing där samarbetet tar sikte på att nå spelarens 23 miljoner följare på de sociala mediakanalerna Instagram, Facebook och Twitter. Syftet är att öka kännedom om Cricket Manager och attrahera nedladdningar av spelet.

Eric de Basso, VD för Wicket Gaming, kommenterar:

”Vi är väldigt glada över att ha inlett ett samarbete med Jasprit Bumrah. Med Jasprit Bumrah knyter vi till oss ytterligare en cricketstjärna i syfte att attrahera nedladdningar av Cricket Manager Pro 2022. Vår förhoppning är att signera ytterligare stjärnor med stora följarskaror på sociala medier”.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: [email protected]  
Telefon: +46 70 780 52 00
 

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.