Willhems styrelse återtar förslag om utdelning

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Styrelsen i Willhem AB (publ) har tagit beslut om att återta utdelningsförslaget om 0,65 kr per aktie som tidigare kommunicerats i bolagets bokslutskommuniké för 2019.

Anledningen är att Willhem under rådande omständigheter vill göra bolaget än starkare finansiellt. Styrelsen har även tagit beslut om att återkomma till frågan senare under året för ett nytt ställningstagande baserat på den situation som då råder.   
 

För ytterligare information, kontakta:

Per-Håkan Westin                                            
Styrelseordförande Willhem
[email protected]                                        
0709 68 15 10

 

Denna information är sådan som Willhem AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 mars 2020 klockan 09.00.
 

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *