Woodsafe finalist i WPA:s Project of the Year Award 2022

| 22 juni, 2022 | 0 kommentarer

Nu inne på sitt 8:e år firar WPA:s årliga tvådagarsevenemang allt som är bra inom träindustrin. Priserna uppmärksammar företagens prestationer inom träskyddstekniksektorn.

Vid Grönlands västra kust ligger den massiva glaciären Sermeq Kujalleq. I mer än 250 år har glaciologer studerat den antika glaciären och dess dagliga produktion av enorma mängder is, och det är fortfarande en idealisk plats för vetenskaplig observation av klimatförändringar. Dorte Mandrup har designat det nya Isfjordscentret i Ilulissat för att smälta in i det imponerande landskapet samtidigt som det erbjuder lokala invånare, turister och klimatforskare den ultimata utsiktspunkten för att absorbera den historiska atmosfären i Isfjorden. Icefjord Centre kommer att berätta en historia om is, om mänsklig historia och evolution på både lokal och global skala.

Woodsafe bidrag i projektet är brandimpregnerade träpaneler som skapar en fantastisk känsla för besökare och ger projektet som sådant en unik känsla och säkerhet mot brand.

Thomas Bengtsson CEO

[email protected]

Woodsafe Timber Protection är ledande tillverkare av brandimpregnerade träprodukter i Skandinavien och en av ledande i Europa. Vår tillverkning drivs med energi från biobränsle i form av träpellets samt elektricitet från vår solenergianläggning som täcker hela vårt årsbehov. Woodsafe är den enda tillverkare av brandimpregnering som tillhandahåller producerat brandskyddsimpregnerat trä med egna resurser att också producera all energi som krävs. Att välja Woodsafe innebär ett stort steg närmare för byggherrarna att nå sina höga mål för hållbara och klimatsmarta byggnader.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.