Wyld Networks och HyperThings meddelar partnerskap om leverans av satellitbaserade IoT-lösningar i Mellanöstern och Indien

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Wyld Networks meddelar idag ett avtal med HyperThings om att distribuera satellitbaserade IoT-lösningar i Mellanöstern och Indien.

HyperThings™ är en innovativ leverantör av ”Internet of Things”-baserade produkter och lösningar för smarta städer (Smart City) och industriella domäner med kärnfokus på LPWAN-baserad anslutning. HyperThings har kontor i Mellanöstern och Indien har etablerat affärsrelationer med företag som Bosch, SAP och HP.

Wyld Connect är en sensor-till-satellitbaserad IoT-teknologi utvecklad av Wyld Networks som möjliggör datainsamling på ett kostnadseffektivt sätt var som helst i världen där det inte finns någon trådlös uppkoppling.

”Vi är glada över att arbeta med HyperThings för att rulla ut satellitbaserade IoT-lösningar i regionen. HyperThings har omfattande expertis i att implementera IoT-lösningen och har etablerat kommersiella relationer med företag som har behov av IoT-anslutning för att förbättra sin effektivitet”, säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks.

“På HyperThings tillhandahåller vi konsultation inom IoT, IoT produkter och moduler, industrirelaterade IoT-lösningar, moln- och analyslösningar och produktteknik till våra kunder med fokus på LPWAN-anslutning. Genom att arbeta med Wyld kan vi nu möta våra kunders efterfrågan för att utöka vårt erbjudande så det omfattar satellitbaserad IoT-lösning för att ge dem global täckning”, säger Awdesh Chetal, VD för HyperThings.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Alastair Williamson, CEO Wyld Networks
E-post: [email protected]

Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och företag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor.

Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post [email protected]).

Läs mer www.wyldnetworks.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.