XMReality erhåller beställning från Coor

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

XMReality har erhållit beställning gällande licenser för XMReality Remote Guidance från Coor, en ledande leverantör av Facility Management-tjänster i Norden. Kontraktet är ett prenumerationsavtal med automatisk förlängning. Det huvudsakliga användningsområdet är underhåll inom Facility Management och till en början används tjänsten inom den svenska marknaden.

“Detta är ytterligare en kund inom Facility Management, ett område där vi märker en ökande efterfrågan. Beställningen ligger därmed i linje med vår strategiska inriktning att bli starka i just denna vertikal. Vi har alldeles nyligen deltagit på en av Coors interna konferenser för att sprida information om tjänsten samt stötta dem i den initiala utrullningsfasen och vi har hittills fått en väldigt positiv respons. Vi ser nu fram emot ett lyckat fortsatt samarbete.” säger Andreas Jonsson, CSO på XMReality.

För mer information, vänligen kontakta:
Johanna Edepil, CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281 
E-mail: [email protected]

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet – Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. ABB, Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 100 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande leverantörer av Facility Management. Se mer på www.coor.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.