XMReality utökar marknadspotentialen med ny funktionalitet för gruppsamtal

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

XMReality har lanserat nya produktfunktioner som möjliggör för schemaläggning av gruppsamtal samt att vara upp till 20 personer i ett samtal. Historisk har XMRealitys produkt riktat sig mot eftermarknadsprocessen och intermittent problemlösning. Sedan 2021 har produktutvecklingen fokuserat på att utöka antalet användningsområden och därmed även marknadspotentialen. Dessa nya funktioner för att schemalägga stora gruppsamtal är ett steg i den riktningen.

De nya funktionerna inkluderar möjligheten att enkelt schemalägga samtal genom att dela en länk i förväg, till exempel genom att dela länken i en möteskallelse. XMRealitys användare har tidigare kunnat bjuda in personer till ett samtal genom att skicka en länk, den länken har däremot varit designad för att omgående ansluta till samtalet. 

Funktionaliteten att schemalägga gruppsamtal sänker barriärerna för företag att använda XMReality för planerade aktiviteter så som installation, inspektioner och revisioner som kan utföras på distans för ökad effektivitet. Då flera personer kan behöva medverka vid en inspektion eller revision har XMReality utökat kapaciteten för gruppsamtal till 20 deltagare, jämfört med det tidigare maxantalet på fem deltagare. 

”Vårt mål är att tillhandahålla ett kraftfullt guidningsverktyg till våra användare som kan användas i deras dagliga arbete, oavsett om det är att lösa plötsligt uppkomna problem eller planerade aktiviteter” säger Alexander Sandström, CTO på XMReality. ”Med schemalagda gruppsamtal lanserar vi vår första produktfunktion som är specifikt designad för att utöka användningen av vår produkt till ytterligare kärnprocesser utöver eftermarknad och support. Genom att öka antalet deltagare i ett gruppsamtal har vi även stärkt vår konkurrenskraft genom att vara bäst inom vårt segment.”

För mer information, vänligen kontakta:
Johanna Edepil, CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281 
E-mail: [email protected]

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet – Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. ABB, Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 100 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.