Yaytrade tecknar avtal med NK Studio avseende försäljning av utgående lager

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Ytrade Group AB (publ) (”Yaytrade” eller ”Bolaget”) har idag ingått avtal med Gents Wear Group AB (”NK Studio”) avseende försäljning av utgående lager.

NK Studio är en väletablerad premiumbutik i Stockholm belägen på Nordiska Kompaniet.  NK Studio ingår partnerskap med Yaytrade för försäljning av utgående lager genom Yaytrades marknadsplats och digitala pop-up lösning.

Vi har under många år varit verksamma i klädbranschen genom produktion, agentur och butiksverksamheter. Vi har bl.a butiken NK Studio på NK. Vi har därför varulager från flertalet exklusiva och välkända varumärken. Under rådande pandemi har det varit svårt för oss att hitta ett lämpligt sätt att aktivera detta lager. Yaytrade har försett oss med en möjlighet att nå ut till våra kunder på ett riskfritt och hållbart vis. Yaytrade erbjuder en lösning som förenklar hanteringen av varulager och utförsäljningar.”, säger Celine Aflalo Johansson, VD Gents Wear Group AB

Vi gläds över detta partnerskap som tydligt påvisar Yaytrades position och effekt på marknaden där vi går mer och mer mot att bli ett självklart val på marknaden när det kommer till digitala utförsäljningar. NK Studio kommer tillföra en rad premiumprodukter från flertalet olika internationella premium brands.”, säger David Knape, VD Ytrade Group AB (publ).

NK Studios första försäljning beräknas släppas på Yaytrade under september 2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
David Knape, VD Ytrade Group AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 999 90 09

Denna information har publicerats genom ovanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Ytrade Group AB:s (publ) nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande.

Om Yaytrade
Ytrade Group AB (publ) är ett svenskt fashion-tech bolag som driver marknadsplatsen Yaytrade. Bolaget bildades i Sverige och registrerades hos Bolagsverket under 2015. Den första versionen av Yaytrades marknadsplattform lanserades för allmänheten i slutet av 2017.

På Yaytrade kan privatpersoner handla premium fashion och livsstilsprodukter från varumärken och bolag som genom Yaytrade säljer ut utgående lager, samples och returer genom digitaliserade ”pop-up butiker”.Bolaget bedriver även försäljning av premium second hand från privatpersoner och influensers där användarna skapar sin egna e-butik där de kan skapa annonser själva eller använda bolagets pick-up service. Yaytrade har en urban användarbas och en utstickande design som b.la plockade hem silver i Svenska Designpriset under kategorin e-handel 2020.Bolagets marknadsplattform är en egenutvecklad högteknologisk e-handelsplattform där premiummode möter den cirkulära ekonomin i syfte att bidra till ett mer hållbart konsumentbeteende som driver miljösmart modekonsumtion.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB, telefon: +46 (0)8-684 211 10, e-mail: [email protected]

För mer information, se Yaytrades hemsida www.yaytrade.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *