Young Kim slutar som styrelseledamot i Assemblin

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Young Kim har lämnat sin plats som ledamot i Assemblins styrelse i samband med att hon avslutar sin anställning på Triton som är Assemblins huvudägare. Styrelsen består därmed av sex personer med Fredrik Wirdenius som ordförande. För mer information om Assemblins styrelse och dess arbete, se https://www.assemblin.com/sv/investerare/bolagsstyrning/  

För mer information, kontakta:
Fredrik Wirdenius, styrelseordförande i Assemblin, [email protected], +46 70 553 80 62
Åsvor Brynnel, kommunikations- och hållbarhetschef Assemblin, [email protected],
+46 10 475 39 48

Om Assemblin

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 12,2 miljarder kronor och cirka 6 500 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på assemblin.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.