1 miljon paket levererade via PostNords paketboxar

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

PostNord har sedan 2021 placerat paketboxar runtom i Sverige för att göra uthämtningen smidigare för mottagarna. Idag har över 2500 placerats på 1200 platser i hela landet, och målet för 2022 är att placera ut totalt 4500. I slutet på maj hade 1 miljon paket passerat paketboxarna på väg till sina mottagare.

PostNords paketboxar kompletterar andra leveransalternativ, som hemleveranser och bemannade ombud. Med paketboxar kan mottagarna hämta ut sina paket smidigt och snabbt dygnet runt, utan att behöva anpassa sig till öppettider eller leveranstider. Denna flexibilitet uppskattats av svenska konsumenter, som nu har beställt över 1 000 000 paket till paketboxar runtom i landet.

Leverans till paketboxar efterfrågas mer och mer sedan vi ställde ut den första boxen förra året. Under pandemin blev det allt vanligare att kunder ville hämta ut paket på ett säkert och enkelt sätt, på sina egna villkor, och då passar boxarna perfekt. Att 1 000 000 paket nu har levererats på det här sättet säger att behovet fortfarande är stort. Därför fortsätter vi att satsa på det alternativet under 2022, säger Mathias Olsson, chef för PostNords ombudsnät.

PostNords paketboxar placeras både i storstäder och på landsbygden och idag finns de i 36 olika städer från norr till söder. När vi startar upp en ny blir den direkt synlig i 10 000 e-handlares utcheckning vid onlineköp, där mottagaren själv kan välja det leveransalternativet.

Läs mer om PostNords satsning på paketboxar på postnord.se/paketbox.

För ytterligare information kontakta:
PostNord Medierelationer, tel: 010-436 10 10, e-post: [email protected]

Vi gör vardagen enklare! PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till alla privatpersoner och företag i Sverige och Danmark oavsett var de bor och verkar. PostNord kopplar ihop företag, myndigheter och privatpersoner och möjliggör affärer, handel och kommunikation i Norden. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens e-handel, distribution, logistik och kommunikation i Norden. 2021 hade koncernen cirka 28 500 anställda och en omsättning på 40,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.