30 +1 lästips för att ta dig igenom självisolering

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Reseförbud, hemmakontor, social distansering, självisolering och karantän. De här orden utgör en stor del av vårt vardagliga fokus i rådande tider när många tillbringar allt fler timmar i sina hem. Så hur kan vi upprätthålla vårt välmående innanför fyra väggar den kommande tiden – kroppen i form, hjärnan fräsch och sinnet i harmoni? Här kommer 31 tips från magasinappen Readly som erbjuder tillgång till 5000 magasin i 35 kategorier.

– Vi tror att magasinläsning kan spela en mer avgörande roll än någonsin i dessa utmanande tider. Istället för att tillbringa extra tid på att skrolla i sociala medier, titta på virala videos eller spela mobilspel kan magasinläsning ha en mer tillfredsställande effekt som håller både kropp och sinne i form, säger Linnéa Aguero, PR- och kommunikationschef, Readly.
 
Organisera

1. Gör lite extra utrymme och rensa ut gamla tidningar och annat från hemmet.
2. Gör en inventering av ditt garage, trädgårdsskjul eller källare och starta nya projekt med inspiration från ett motor- eller trädgårdsmagasin.
3. Det börjar bli dags att ta tag i det gröna – oavsett om det är en balkong eller en trädgård, få smarta tips och råd från hem- och trädgårdsmagasin och få hjälp med växter och blommor under kommande månader. 

Håll dig i form

4. Hitta smarta tips för hemmaträning och träningspass i träningsmagasin.
5. Få inspiration för nya dieter, fasta och detox från livsstilsmagasin.
6. Påbörja nya rutiner som daglig meditation och yoga med inspiration från i hälsomagasin. 

Använd tiden för att planera.. 

7. …en framtida resa som du drömmer dig bort till medan du bläddrar i resetidningar.
8. …ditt drömbröllop. Hos Readly finns 60 bröllopstitlar över hela världen med massor av tips och inspiration.
9. …den stora festen du vill anordna när du fyller 30, 40, 50 eller 100. Läs en mix av matmagasin, modetidningar, DYI-artiklar och inredningstips. 

Glöm bort tid och rum

10. Historiska tidskrifter
11. True Crime-magasin
12. Spelmagasin
13. Serietidningar
14. Vetenskapsmagasin
15. Korsord och pussel 

Inspireras av mat och dryck från hela världen

16. Få matinspiration och prova nya recept
17. Prova en ny diet
18. Upptäck en ny paradrätt 
19. Lär dig hur du lagar typiska rätter från ditt dröm semestermål  

Hitta din inre mekaniker

20. Dröm dig bort till din framtida bil, släp eller motorcykel. Bil & Motor-kategorin hos Readly har dubblats från 5 % under 2018 till 10 % 2019.
21. Lär dig allt som finns att veta om elbilar.
22. Hitta smarta underhållstips och ta hand om din bil.  

Bli din egen finansiella rådgivare

23.Organisera din ekonomi genom tips från experter i affärs- och finansmagasin och få tips om vilka smarta investeringar du ska göra nu. 
24. Läs allt om hur du tar hand om din ekonomi: besparingar, bolån, pensionsplan etc.
25. Bli inspirerad av stora entreprenörer och företagsledare i fördjupade intervjuer och reportage

Fortsätt att resa i dina tankar

26. Upptäck nya äventyr i resetidningar som du kan lägga till i din bucket-list.
27. Hitta nya härliga platser för en staycation.
28. Lär dig allt om en plats på jorden som du drömmer om att flytta till en dag. 

Gör om ditt hem 
29. Hitta inspiration för att dekorera ditt hem genom att bläddra igenom de 140 hem- och inredningmagasin som finns hos Readly. 
30. Få nya DYI-tips för hur du kan utföra renoveringar och hemmafix på egen hand.  

31. Och det sista tipset – håll dig borta från falska nyheter genom att läsa verifierad journalistik från förlag som arbetar hårt för att leverera äkta fakta och rapportera om utvecklingen av Corona-viruset.
 
– Magasinläsning kan användas för att upptäcka nya intressen, lära sig nya saker, bli underhållen eller bara koppla av. Under dessa tider är det också tydligt att vi alla har ett stort intresse av att hålla oss uppdaterade med djupläsning om Corona-viruset – vilket går att ta del av i många tidningar just nu, säger Linnéa Aguero, PR- och kommunikationschef, Readly. 

För mer information: 
Amelie Argenti, PR Manager 
[email protected]  
+46 733 92 42 63
 

Om Readly:
Readly är en digital prenumerationstjänst som ger användare obegränsad tillgång till närmare 5000 nationella och internationella magasin – allt i en app. Bolaget, som grundades av Joel Wikell i Växjö 2012, är idag en ledande aktör inom digitala magasinprenumerationer i Europa med användare på 50 marknader. I samarbete med 800 förlag över hela världen digitaliserar Readly magasinindustrin. Vårt syfte är ta magasinens magi in i framtiden så att kvalitativt innehåll förblir något som upptäcks och lever vidare. Under 2019 distribuerade Readly över 120 000 utgåvor av magasin och tidningar som har lästs 83 miljoner gånger. www.readly.com  

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *