Connect with us

Marknadsnyheter

Ljusmanifestation för Raoul Wallenberg

Published

on

På årsdagen av Raoul Wallenbergs försvinnande 17 januari håller Raoul Wallenberg Academy en ljusmanifestation kl 16.30 på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm. Barbro Westerholm och Anna Urombi, generalsekreterare Raoul Wallenberg Academy, håller tal. Demekech står för musikunderhållningen. 

Den 17 januari 1945 var dagen då Raoul Wallenberg senast sågs i livet innan han greps av sovjetiska myndigheter och fängslades. Hans öde därefter är fortfarande okänt. På årsdagen för Raoul Wallenbergs försvinnande, tisdag 17 januari 2023 tänder vi ljus för att hedra och bevara minnet av Raoul Wallenberg.

Raoul Wallenberg agerade med handlingskraft, civilkurage och medmänsklighet när han räddade tiotusentals judar. Att agera mot orättvisor är lika viktigt då, som nu, som alltid – låt oss tillsammans visa detta genom att samlas och tända ett ljus!

Ljusmanifestation till minne av Raoul Wallenberg

Plats: Raoul Wallenbergs torg, Stockholm

Tid: 16.30 17 januari 2023

Program: 

  • 16.30 Inledningstal – Anna Urombi, Generalsekreterare Raoul Wallenberg Academy 
  • 16.35 Tal – Barbro Westerholm, fd riksdagsledamot 
  • 16.40 Musikframträdande – Demekech

Tänd ett ljus digitalt

Kan du inte vara med på plats? Var med och uppmärksamma dagen genom att tända ett ljus digitalt.

Läs mer här: https://raoulwallenberg.se/tandettljus/

Raoul Wallenbergs gärning är unik
. Raoul Wallenberg är en av Sveriges största hjältar i modern tid och hans gärning i Budapest under andra världskriget är unik. Genom att agera med civilkurage och medmänsklighet räddade han tiotusentals judar undan Förintelsen. Som svensk diplomat gjorde han skillnad genom att utfärda skyddspass och etablera så kallade svenskhus där ungerska judar kunde söka tillflykt på neutral mark.

Raoul Wallenberg agerade mot orättvisor och tog ställning för alla människors lika värde. Raoul Wallenberg Academy arbetar för att unga ser sig själva som ledare och agera med civilkurage för ett medmänskligt samhälle. Att agera är lika viktigt då som nu som alltid.

KONTAKT: Anna Ringborg, Kommunikationsansvarig, anna.ringborg@rwa.se, 0703230004

Raoul Wallenberg Academy
Med Raoul Wallenbergs gärning och ledarskap som inspiration stärker vi unga att stå upp för mänskliga rättigheter och agera med civilkurage. Genom att rusta unga lägger vi grunden för en motståndskraftig demokrati – och ett medmänskligt samhälle fritt från antisemitism och andra former av rasism.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Episurf Medical beslutar om en emission av units till garanter i samband med den genomförda företrädesemissionen

Published

on

By

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, BELARUS, HONGKONG, ISRAEL, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, RYSSLAND, SCHWEIZ, SINGAPORE, STORBRITANNIEN, SYDAFRIKA, SYDKOREA, ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN DISTRIBUTION KRÄVER YTTERLIGARE PROSPEKT, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER DE SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT, ÄR FÖRBJUDEN, ELLER ANNARS STRIDER MOT TILLÄMPLIGA REGLER I SÅDAN JURISDIKTION ELLER INTE KAN SKE UTAN TILLÄMPNING AV UNDANTAG FRÅN SÅDAN ÅTGÄRD. SE AVSNITTET ”VIKTIG INFORMATION” I SLUTET AV DETTA PRESSMEDDELANDE.

Episurf Medical AB (publ) (”Episurf”, ”Episurf Medical” eller ”Bolaget”), (NASDAQ Stockholm: EPIS B) har idag, med stöd av bemyndigandet från bolagsstämman den 9 april 2024, beslutat om en emission av 583 331 units till garanter som ingått garantiåtaganden i den företrädesemission av units som offentliggjordes den 22 april 2024 (”Företrädesemission”) och som valt att erhålla garantiersättning i form av nyemitterade units i Bolaget (”Ersättningsemissionen”). Teckningskursen i Ersättningsemissionen uppgår till 3,60 SEK per unit, vilket är samma som teckningskursen i Företrädesemissionen. Betalning sker genom kvittning av fordran.

Villkor för Ersättningsemissionen

I samband med Företrädesemissionen har vissa externa investerare åtagit sig att garantera totalt 73 MSEK av Företrädesemissionen. Styrelsen har beslutat att betalning ska ske genom kvittning av garanternas fordringar på Bolaget, i förhållande till garanter som valt att erhålla garantiersättningen i form av units, bestående av nyemitterade B-aktier och teckningsoptioner av serie TO13 B, motsvarande totalt cirka 2,1 MSEK.

Episurfs styrelse har idag, med stöd av bemyndigandet från bolagsstämman den 9 april 2024, beslutat om Ersättningsemissionen, som omfattar totalt 583 331 units, bestående av 8 749 965 B-aktier och 3 499 986 teckningsoptioner av serie TO13 B, motsvarande ett totalt teckningslikvid om cirka 2,1 MSEK som kvittas mot garantfordringar på motsvarande belopp. Teckningskursen i Ersättningsemissionen uppgår till 3,60 SEK per unit, vilket är samma som teckningskursen i Företrädesemissionen. Den kontanta delen av garantiersättningen att utbetalas av Bolaget till de garanter som valt att erhålla kontant garantiersättning uppgår till cirka 7,0 MSEK.

I enlighet med garantiåtagandena är garanter berättigade till garantiersättning motsvarande 12 procent av det garanterade beloppet i kontant ersättning eller 14 procent av det garanterade beloppet i units. Till följd av garantiåtagandena har respektive tecknande garant således en fordran på Bolaget avseende garantiersättning. Respektive sådan tecknare har förklarat sig villig att låta Bolaget kvitta sin skuld avseende garantiersättning genom att genomföra en kvittningsemission av units. Ersättningsemissionen genomförs således för att uppfylla Bolagets åtaganden gentemot garanterna till följd av garantiåtagandena. Bolagets alternativ till att genomföra Ersättningsemissionen skulle vara att reglera garantiersättningen genom kontant utbetalning. Styrelsen är av uppfattningen att det – med beaktande av rådande marknadsförhållanden – är till fördel för Bolagets finansiella ställning och i aktieägarnas intresse att genomföra Ersättningsemissionen på de ovan nämnda villkoren eftersom Bolaget då frigör medel som stärker Bolagets rörelsekapital. Teckningskursen i Ersättningsemissionen baseras på de garantiåtaganden som har förhandlats före offentliggörandet av Företrädesemissionen. Styrelsen har noggrant utvärderat möjligheten för garanterna att erhålla sin garantiersättning i form av units på ovan nämnda villkor och kommit fram till att det har varit nödvändigt att erbjuda en sådan möjlighet för att erhålla garantiåtagandena och är i Bolagets och dess aktieägares bästa intresse.

Efter registrering av de B-aktier som emitteras i Företrädesemissionen med Bolagsverket, kommer Ersättningsemissionen medföra att aktiekapitalet ökar med 1 149 375,59 SEK, genom emission av 8 749 965 nya B-aktier, vilket resulterar i att det totala antalet aktier kommer att öka från 642 727 877 aktier till 651 477 842 aktier, uppdelat på 473 357 A-aktier och 651 004 485 B-aktier, vilket motsvarar en utspädningseffekt om cirka 1,3 procent av aktierna och cirka 1,3 procent av rösterna i Bolaget. Vid fullt utnyttjande av teckningsoptionerna av serie TO13 B som emitteras i Ersättningsemissionen kommer antalet aktier maximalt att öka med 3 499 986 B-aktier och aktiekapitalet kommer maximalt att öka med cirka 459 750 SEK (utan beaktande av den minskning av aktiekapitalet som beslutades vid den extra bolagsstämman i Bolaget den 22 maj 2024 och som kräver tillstånd från Bolagsverket eller allmän domstol), vilket motsvarar en utspädningseffekt om cirka 0,5 procent av aktierna och cirka 0,5 procent av rösterna i Bolaget.

Rådgivare

Pareto Securities är Sole Manager och Bookrunner i Företrädesemissionen. Hannes Snellman Advokatbyrå AB är legal rådgivare till Episurf i samband med Företrädesemissionen. Advokatfirman Vinge KB är legal rådgivare till Sole Manager och Bookrunner i samband med Företrädesemissionen. Nordic Issuing agerar emissionsinstitut i samband med Företrädesemissionen.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: pal.ryfors@episurf.com

Veronica Wallin, CFO, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 700 37 48 95
Email: veronica.wallin@episurf.com

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande kl. 12.15 den 17 juni 2024.

Viktig information

Publicering, offentliggörande eller distribution av detta pressmeddelande kan i vissa jurisdiktioner vara föremål för restriktioner enligt lag. Mottagarna av detta pressmeddelande i de jurisdiktioner där detta pressmeddelande har offentliggjorts eller distribuerats ska informera sig om och följa sådana legala restriktioner. Mottagaren av detta pressmeddelande ansvarar för att använda detta pressmeddelande och informationen häri i enlighet med tillämpliga regler i respektive jurisdiktion. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om, eller inbjudan att, förvärva eller teckna några värdepapper i Episurf Medical i någon jurisdiktion, varken från Episurf Medical eller från någon annan.

Detta pressmeddelande är inte ett prospekt enligt betydelsen i förordning (EU) 2017/1129 (”Prospektförordningen”) och har inte blivit godkänt av någon regulatorisk myndighet i någon jurisdiktion. Ett prospekt förberett i enlighet med de förenklade reglerna för sekundäremissioner, enligt Prospektförordningen, avseende Företrädesemissionen som avses i detta pressmeddelande har upprättats av Bolaget, granskats och godkänts av Finansinspektionen och publicerats på Bolagets webbplats.

Detta pressmeddelande varken identifierar eller föreslår, eller utger sig för att identifiera eller föreslå, de risker (direkta eller indirekta) som kan vara hänförliga till en investering i Bolaget. Informationen i detta pressmeddelande är endast till för att beskriva bakgrunden till Företrädesemissionen och gör inte anspråk på att vara fullständigt eller uttömmande. Ingen försäkran ska lämnas med anledning av informationen i detta pressmeddelande eller avseende dess riktighet eller fullständighet. Pareto Securities agerar för Episurf Medical i samband med Företrädesemissionen och inte för någon annans räkning och är inte ansvariga gentemot någon annan än Episurf Medical för att tillhandahålla det skydd som tillhandahålls deras kunder eller för att ge råd i samband med Företrädesemissionen eller avseende något annat som omnämns häri. Pareto Securities är inte ansvariga gentemot någon annan för att tillhandahålla det skydd som tillhandahålls deras kunder eller för att ge råd i samband med Företrädesemissionen eller något annat som omnämns häri.

Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om eller inbjudan avseende att förvärva eller teckna värdepapper i USA. Värdepapperna som omnämns häri får inte säljas i USA utan registrering, eller utan tillämpning av ett undantag från registrering, enligt den vid var tid gällande U.S. Securities Act från 1933 (”Securities Act”), och får inte erbjudas eller säljas i USA utan att de registreras, omfattas av ett undantag från, eller i en transaktion som inte omfattas av registreringskraven enligt Securities Act. Det finns ingen avsikt att registrera några värdepapper som omnämns häri i USA eller att lämna ett offentligt erbjudande om företrädesemission avseende sådana värdepapper i USA. Informationen i detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras, kopieras, reproduceras eller distribueras, direkt eller indirekt, helt eller delvis, i eller till USA, Australien, Belarus, Hongkong, Israel, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Ryssland, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, Sydkorea eller någon annan jurisdiktion där sådant offentliggörande, publicering eller distribution av denna information skulle stå i strid med gällande regler eller där en sådan åtgärd är föremål för legala restriktioner eller skulle kräva ytterligare registrering eller andra åtgärder än vad som följer av svensk rätt. Åtgärder i strid med denna anvisning kan utgöra brott mot tillämplig värdepapperslagstiftning.

I Storbritannien distribueras och riktas detta dokument, och annat material avseende värdepapperen som omnämns häri, endast till, och en investering eller investeringsaktivitet som är hänförlig till detta dokument är endast tillgänglig för och kommer endast att kunna utnyttjas av, ”kvalificerade investerare” (i betydelsen i Prospektförordningen som är en del av brittisk nationell lagstiftning genom European Union (Withdrawal) Act 2018) som är (i) personer som har professionell erfarenhet av verksamhet som rör investeringar och som faller inom definitionen av ”professionella investerare” i artikel 19(5) i den brittiska Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 (”Ordern”); eller (ii) personer med hög nettoförmögenhet som avses i artikel 49(2)(a)-(d) i Ordern (alla sådana personer benämns gemensamt ”relevanta personer”). En investering eller en investeringsåtgärd som detta meddelande avser är i Storbritannien enbart tillgänglig för relevanta personer och kommer endast att genomföras med relevanta personer. Personer som inte är relevanta personer ska inte vidta några åtgärder baserat på detta pressmeddelande och inte heller agera eller förlita sig på det.

Framåtriktade uttalanden

Detta pressmeddelande innehåller framåtriktade uttalanden som reflekterar Bolagets avsikter, bedömningar eller nuvarande förväntningar på och mål avseende Bolagets och koncernens framtida resultat för verksamheten, finansiella ställning, likviditet, prestation, utsikter, förväntad tillväxt, strategier och möjligheter samt de marknader inom vilka Bolaget och koncernen verkar. Framåtriktade uttalanden är uttalanden som inte avser historiska fakta och kan identifieras av att de innehåller uttryck såsom ”anser”, ”förväntar”, ”förutser”, ”avser”, ”planerar”, ”uppskattar”, ”kommer”, ”bör”, ”kan”, ”eftersträvar”, ”skulle kunna” eller, i varje fall, negationer därav, eller liknande uttryck. De framåtriktade uttalandena i detta pressmeddelande är baserade på olika antaganden, vilka, i sin tur, i flera fall baseras på ytterligare antaganden. Även om Bolaget anser att de antaganden som reflekteras i dessa framåtriktade uttalanden är rimliga, kan det inte garanteras att de kommer att infalla eller att de är korrekta. Då dessa uttalanden baseras på antaganden eller uppskattningar och är föremål för risker och osäkerheter kan det faktiska resultatet eller utfallet, av många olika anledningar, komma att avvika väsentligt från vad som framgår av de framåtriktade uttalandena. Sådana risker, osäkerheter, eventualiteter och andra väsentliga faktorer kan medföra att den faktiska händelseutvecklingen avviker väsentligt från de förväntningar som uttryckligen eller underförstått anges i detta pressmeddelande genom de framåtriktade uttalandena. Bolaget garanterar inte att de antaganden som ligger till grund för de framåtriktade uttalandena i detta pressmeddelande är korrekta och varje läsare av pressmeddelandet bör inte opåkallat förlita sig på de framåtriktade uttalandena i detta pressmeddelande. Den information, de uppfattningar och framåtriktade uttalanden som uttryckligen eller underförstått framgår häri lämnas endast per dagen för detta pressmeddelande och kan komma att förändras utan underrättelse därom. Varken Bolaget eller någon annan åtar sig att se över, uppdatera, bekräfta eller offentligt meddela någon revidering av något framåtriktat uttalande för att återspegla händelser som inträffar eller omständigheter som förekommer avseende innehållet i detta pressmeddelande, såtillvida det inte krävs enligt lag eller Nasdaq Stockholms regelverk för emittenter.

Information till distributörer

I syfte att uppfylla de produktstyrningskrav som återfinns i: (a) Europaparlamentets och rådets direktiv 2014/65/EU om marknader för finansiella instrument, i konsoliderad version, (”MiFID II”); (b) artikel 9 och 10 i Kommissionens delegerade direktiv (EU) 2017/593, som kompletterar MiFID II; och (c) nationella genomförandeåtgärder (tillsammans ”Produktstyrningskraven i MiFID II”) samt för att friskriva sig från allt utomobligatoriskt, inomobligatoriskt eller annat ansvar som någon ”tillverkare” (i den mening som avses enligt Produktstyrningskraven i MiFID II) annars kan omfattas av, har de erbjudna aktierna varit föremål för en produktgodkännandeprocess, som har fastställt att dessa aktier är: (i) lämpliga för en målmarknad bestående av icke-professionella investerare och investerare som uppfyller kriterierna för professionella kunder och godtagbara motparter, såsom definierat i MiFID II; och (ii) lämpliga för spridning genom alla distributionskanaler som tillåts enligt MiFID II (”Målmarknadsbedömningen”).

Oaktat Målmarknadsbedömningen bör distributörer notera att: priset på Bolagets aktier kan sjunka och investerare kan förlora hela eller delar av sin investering, att Bolagets aktier inte är förenade med någon garanti avseende avkastning eller kapitalskydd och att en investering i Bolagets aktier endast är lämplig för investerare som inte är i behov av garanterad avkastning eller kapitalskydd och som (ensamma eller med hjälp av lämplig finansiell eller annan rådgivare) är kapabla att utvärdera fördelarna och riskerna med en sådan investering och som har tillräckliga resurser för att bära de förluster som en sådan investering kan resultera i. Målmarknadsbedömningen påverkar inte andra krav avseende kontraktuella, legala eller regulatoriska försäljningsrestriktioner med anledning av Företrädesemissionen. Vidare ska det noteras att, oaktat Målmarknadsbedömningen, kommer Sole Manager och Bookrunner endast att tillhandahålla investerare som uppfyller kriterierna för professionella kunder och godtagbara motparter.

Målmarknadsbedömningen utgör, för undvikande av missförstånd, inte: (a) en ändamålsenlighets- eller lämplighetsbedömning i den mening som avses i MiFID II eller (b) en rekommendation till någon investerare eller grupp av investerare att investera i, förvärva, eller vidta någon annan åtgärd avseende Bolagets aktier.

Varje distributör är ansvarig för att genomföra sin egen målmarknadsbedömning avseende Bolagets aktier samt för att besluta om lämpliga distributionskanaler.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Streamify offentliggör utfall för nyttjandet av teckningsoptioner av serie TO 2023/2024 II (TO 4)

Published

on

By

Streamify AB (”Streamify” eller ”Bolaget”) meddelar idag utfallet från nyttjandet av teckningsoptionerna av serie TO 2023/2024 II (”TO 4”). Inga teckningsoptioner nyttjades.

Investerare bör notera att teckningskursen var väsentligt högre än Bolagets aktuella aktiekurs.

Bakgrund och utfall

I samband med Bolagets riktade emissioner av units som beslutades av styrelsen, den 17 oktober, och godkändes av bolagsstämman, den 6 november, emitterades totalt 5 059 612 teckningsoptioner av serie TO 4. Varje teckningsoption av serie TO 4 berättigade till teckning av en (1) ny aktie i Streamify under nyttjandeperioden som pågick från och med den 3 juni 2024 till och med den 14 juni 2024.

Inga teckningsoptioner av serie TO 4 nyttjades.

Aktiekapital och utspädning

Eftersom inga TO 4 nyttjades kommer aktiekapitalet och antalet aktier i Bolaget inte påverkas. Således är aktiekapitalet fortsatt 9 214 933,83 kronor och antalet aktier 59 451 186 stycken. Vidare uppstår ingen utspädningseffekt för befintliga aktieägare.

Information

Memorandum och fullständiga villkor för teckningsoptioner av serie TO 4 finns tillgängliga på Bolagets hemsida (www.streamify.io).

Rådgivare

I samband med inlösen av teckningsoptioner av serie TO 4 är Markets & Corporate Law Nordic AB legal rådgivare och Aqurat Fondkommission AB agerar emissionsinstitut.

För ytterligare information om Streamify, vänligen kontakta:
Johan Klitkou, VD
Telefon: +46 76-643 37 47
E-post: johan@streamify.io
Hemsida: www.streamify.io

Om Streamify
2019 lanserades den internationellt skalbara plattformen Streamify – en unik digital plattform som gör det möjligt för alla att sälja produkter via Live video shopping och pay-per-view-biljetter genom livesändningar.
Streamifys aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen STREAM, och aktiens ISIN-kod är SE0015244462. Mer information finns på www.streamify.io och www.spotlightstockmarket.com. 

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kända matprofiler smakar på Arlandas nya matutbud – nu släpps videon

Published

on

By

Hur smakar maten på Arlanda? Ett bredare utbud, mer prisvarierat och ”roligare” mat var resenärernas önskemål kring de nya restaurangerna på Arlanda. I dag, 17 juni, lanseras matprofilerna Johan ”Matgeek” Hedbergs och Filip Poons engagerande test av maten. Ett test som tydligt visar vad som är bra men också vad som kan bli bättre.

Det nya matutbudet på Marknadsplatsen i Terminal 5 är brett. Här finns något för alla smaker och alla plånböcker i form av restauranger som till exempel Jureskogs, Hawaii Poké och La Girafe by Pontus Frithiof. Tidigare resenärsundersökningar har visat att utbudet uppfattas som begränsat och att det saknas variation. Swedavia har mött önskemålen med ett helt nytt utbud, både vad gäller koncept, smak och prisbild.

För att testa det nya matutbudet har de kända matprofilerna Johan ”Matgeek” Hedberg och Filip Poon bjudits in. De har genomfört ett objektivt test av frukost, lunch, middag, fika och dessert. En förutsättning för testet var att om det visar sig att det finns brister ska dessa åtgärdas av restaurangerna.

Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning Swedavia, tror att det nya utbudet kommer att berika resenärernas upplevelse på flygplatsen och mattestet hjälper dem att hitta något som passar just dem både smak- och budgetmässigt.

− I arbetet med förändringen och förbättringen av det kommersiella utbudet på Arlanda har vår målsättning varit att göra shopping, mat och dryck till en del av resenärsupplevelsen. Det ska finnas ett brett utbud av restauranger som passar många olika behov och en variation i produktsortiment och priskategorier. Vi och våra partners är väldigt stolta över vad vi hittills har åstadkommit. Vi har ett mat- och dryckesutbud som vi känner oss trygga med och som tål att granskas. Det har varit väldigt spännande att ta del av Johans och Filips feedback och det gör mig glad att så mycket har fått så fin respons. Samtidigt har vi och våra partners varit lyhörda och tagit till oss av de förbättringsförslag som framkommit. Vårt mål är ju att hela tiden utvecklas och bli bättre, säger Charlotte Ljunggren.

Vad tyckte Matgeek och Poon? Maten på tolv restauranger och caféer testades i maj av matprofilerna Johan ”Matgeek” Hedberg och Filip Poon. Deras omfattande test av maten lanseras den 17 juni kl 12.00 på youtube.com/matgeek. Här framkommer tydligt vad som är bra och vad som kan förbättras – och i videon visas också att Johans och Filips feedback tas omhand och att vissa brister snabbt rättas till. Det som testades av matprofilerna var presentation av maten, råvaror, smak, prisvärde, service och väntetider. Frågor till Johan och Filip går bra att ställa direkt i Youtubekanalen.

Restauranger och caféer som har testats: 

  • 60 Degrees Bar & Brewery
  • Bread Break
  • Craft n’ Draft
  • Eatery Garden
  • Gateau
  • Hawaii Poké
  • Jureskogs
  • La Girafe by Pontus Frithiof
  • Nordic Kitchen & Bar
  • RC Bon Bon Glacerie
  • RC Café
  • Samla City Bar

Fakta om Arlandas nya Marknadsplats

  • Yta: Drygt 11 000 kvadratmeter.
  • Öppning: Stegvis från 2023 fram till vintern 2025.
  • Antal etableringar: Över 40 nya butiks – och restaurangkoncept.
  • Priser: Priserna får inte överstiga prissättning för liknande varor i regionens butiker utanför flygplatsen med mer än 10 procent

Swedavia – Pressavdelning010-109 01 00press@swedavia.se

Swedavia äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i Sverige från Kiruna i norr till söder i Malmö. Vi skapar den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Sedan 2020 är Swedavias egen flygplatsverksamhet fossilfri vid samtliga tio flygplatser. Koncernen omsatte under 2023 cirka 5,9 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.