Connect with us

Marknadsnyheter

FAQ™ Swiss revolutionerar hårvård med avancerad LED-teknologi för starkare och fylligare hår

Published

on

Det optimala komplementet till topikala behandlingar för håravfall

 

Hej,

Hoppas allt är toppen med dig!

Vi är exalterade över att meddela att FOREO’s premiumvarumärke, FAQ™ Swiss, nu bryter ny mark inom hårvårdsteknologi med lanseringen av den nya FAQ™ 301 LED Hair Strengthening Scalp Massager. 
Denna banbrytande enhet kombinerar avancerad LED-teknologi och T-Sonic™-massage för att stimulera blodcirkulationen i hårbotten, främja hårväxt och motverka håravfall.

FAQ™ 301 är specifikt utvecklad för att revitalisera hårsäckarna och stärka håret, vilket bidrar till en friskare hårbotten med ett tjockare och starkare hår som resultat. Enheten är dessutom designad för att optimera effekten av hårväxtstimulerande topikala behandlingar, inklusive vårt nyutvecklade FAQ™ Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum samt beprövade produkter som Minoxidil.
FAQ™ 301 är app-ansluten och ger åtkomst till skräddarsydda, förprogrammerade behandlingar för enkel och smidig användning.

För mer information om FAQ™ 301 LED Hair Strengthening Scalp Massager och FAQ™ Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum, se nedan:

Presstext:
https://drive.google.com/file/d/19CV4KjELPUFyBy9mNyvitFRVUUCSiP-p/view?usp=sharing

Bilder och visuellt material:
https://drive.google.com/drive/folders/1_3suM9PpHh7fqj7srDjmn-YV8VK3EW5O?usp=sharing

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Bästa hälsningar,

Emmanuelle Boman
Marketing & PR manager
emmanuelle.boman@foreo.com

FAQ™ Swiss är det senaste tillskottet i FOREO’s varumärkesportfölj, skapat speciellt för personer som tar hudvård på största allvar. Det riktar sig till dem som investerar i kliniska hudvårdsbehandlingar för att upprätthålla hudens vitalitet och förväntar sig samma höga kvalitet i behandlingar som de kan utföra själva, var de än befinner sig. Som ett varumärke inom premiumsegmentet erbjuder FAQ™ Swiss produkter med avancerad teknologi och lyxiga material för de mest kräsna användarna som värdesätter exceptionella resultat. FAQ™ Swiss strävar efter att omdefiniera hur samhället och individer ser på åldrande, genom att påminna oss om att även om åldrande är oundvikligt, kan vi påverka hur vi åldras. Genom att förebygga och stödja kroppens naturliga processer istället för att ta till drastiska och invasiva åtgärder i ett senare stadie, skapar vi en mer hållbar väg mot välbefinnande. Med detta som utgångspunkt är FAQ™ Swiss stolta över att bana väg för en ny era av anti-aging-behandlingar, genom att erbjuda avancerade högteknologiska lösningar för hemmabruk. Dessa enheter levererar resultat som kan mäta sig med behandlingar utförda på professionella hudvårdskliniker.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Teckningsoptioner av serie TO 8 nyttjades till cirka 0,02 procent och Smoltek tillförs cirka 2 KSEK

Published

on

By

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, BELARUS, JAPAN, NYA ZEELAND, RYSSLAND, SYDAFRIKA, SYDKOREA, KANADA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG ELLER KRÄVA YTTERLIGARE ÅTGÄRDER ÄN SÅDANA ÅTGÄRDER SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT.

Smoltek Nanotech Holding AB (publ) (”Smoltek” eller ”Bolaget”) meddelar idag utfallet från nyttjandet av teckningsoptionerna av serie TO 8 (”Teckningsoptionerna”). Totalt nyttjades 625 Teckningsoptioner, motsvarande cirka 0,02 procent av utestående Teckningsoptioner, för teckning av 956 aktier till en teckningskurs om 2,36 SEK per aktie. Genom nyttjandet av Teckningsoptionerna tillförs Smoltek cirka 2 KSEK före emissionskostnader. Utfallet är enligt Bolagets förväntan då aktiekursen varit väsentligt lägre än teckningskursen för TO 8 under tecknings­perioden.

Totalt nyttjades 625 Teckningsoptioner för teckning av 956 aktier, innebärandes att cirka 0,02 procent av utestående Teckningsoptioner nyttjades för teckning av aktier.

Nyttjade Teckningsoptioner har ersatts med interimsaktier (IA) i väntan på registrering vid Bolagsverket. Omvandlingen av interimsaktier till aktier beräknas ske inom cirka tre (3) veckor.

Aktiekapital och utspädning  
Genom nyttjandet av Teckningsoptionerna ökar antalet aktier i Smoltek med 956 aktier, från 76 814 040 aktier till totalt 76 814 996 aktier. Aktiekapitalet ökar med cirka 113,89 SEK, från cirka 9 150 722,35 SEK till cirka 9 150 836,24 SEK.

För befintliga aktieägare som inte nyttjat några Teckningsoptioner uppgår utspädningen till cirka 0,001 procent av antalet aktier och röster i Bolaget.

Rådgivare
Mangold Fondkommission AB är finansiell rådgivare och emissionsinstitut till Smoltek i samband med nyttjandet av Teckningsoptionerna.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Håkan Persson, vd Smoltek Nanotech Holding AB 
Mail: hakan.persson@smoltek.com    
Telefon: +46 317 01 03 05 
Webb: www.smoltek.com/investors/sv 

Om Smoltek
Smoltek är ett svenskt teknikbolag baserat i Göteborg, specialiserat inom utveckling och integration av kolnanoteknik. Tekniken används vid tillverkning av vertikala kolnanostrukturer för att skapa en tredimensionell yta i precisionsdefinierade mönster för att lösa avancerade materialtekniska problem inom process- och halvledarindustrin. Bolaget fokuserar idag på att möjliggöra potentialen i utvecklingen av avancerade chip samt utveckling av grön energiproduktion, vilket har mynnat ut i Bolagets två affärsområden: halvledare och vätgas. Inom affärsområdet halvledare utvecklar Bolaget ultratunna kondensatorer avsedda för avkopplingskondensatorer till applikationsprocesser i mobiltelefoner och andra avancerade elektroniska komponenter. Inom affärsområde vätgas utvecklas en porös transportelektrod avsedd för anoden i PEM-elektrolysörer som markant kan minska iridium vilket skulle sänka investeringskostnaderna för produktion av fossilfri vätgas. Bolagets teknik gör komponenter och material tunnare, energieffektivare, kraftfullare och billigare. Detta möjliggörs genom kolnanostrukturernas tredimensionella ytstruktur, vilket skapar en mångdubbelt förädlingsbar yta på samma volym för exempelvis elektriska och kemiska processer. Smoltek har en starkt patentskyddad teknologi bestående av drygt 110 patenttillgångar inom 20 patentfamiljer, varav 91 idag är beviljade patent. Bolagets aktie är listad på Spotlight Stock Market. För mer information, gå in på www.smoltek.com/investors/sv. 

Viktig information 
Publicering, offentliggörande eller distribution av detta pressmeddelande kan i vissa jurisdiktioner vara föremål för restriktioner. Mottagare av detta pressmeddelande i de jurisdiktioner där detta pressmeddelande har publicerats, offentliggjorts eller distribuerats bör informera sig om och följa sådana restriktioner. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om, eller inbjudan att, förvärva eller teckna några värdepapper i Smoltek i någon jurisdiktion, varken från Bolaget eller någon annan. Inbjudan till berörda personer att delta i Företrädesemissionen kommer endast att ske genom det informationsmemorandum som Bolaget offentliggjort med anledning av Företrädesemissionen.

Detta pressmeddelande är inte ett prospekt enligt betydelsen i förordning (EU) 2017/1129 (”Prospektförordningen”) och har inte blivit godkänt av någon regulatorisk myndighet i någon jurisdiktion. Ett informationsmemorandum, ej ett prospekt, avseende Företrädesemissionen som avses i detta pressmeddelande har upprättats och offentliggjordes av Bolaget innan teckningsperioden i Företrädesemissionen inleddes.

Detta pressmeddelande varken identifierar eller utger sig för att identifiera risker (direkta eller indirekta) som kan vara hänförliga till en investering i Bolaget. Informationen i detta pressmeddelande är endast till för att beskriva bakgrunden till Företrädesemissionen och gör inget anspråk på att vara fullständigt eller uttömmande. Ingen försäkran lämnas med anledning av informationen i detta pressmeddelande avseende dess noggrannhet eller fullständighet.

Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om eller inbjudan avseende att förvärva eller teckna värdepapper i USA. Värdepapperna som omnämns häri får inte säljas i USA utan registrering, eller utan tillämpning av ett undantag från registrering, enligt den vid var tid gällande U.S. Securities Act från 1933 (”Securities Act”), och får inte erbjudas eller säljas i USA utan att de registreras, omfattas av ett undantag från, eller i en transaktion som inte omfattas av registreringskraven enligt Securities Act. Det finns ingen avsikt att registrera några värdepapper som omnämns häri i USA eller att lämna ett offentligt erbjudande avseende sådana värdepapper i USA. Informationen i detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras, kopieras, reproduceras eller distribueras, direkt eller indirekt, helt eller delvis, i eller till USA, Australien, Belarus, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Ryssland, Schweiz, Singapore, Sydafrika, Sydkorea eller någon annan jurisdiktion där sådant offentliggörande, publicering eller distribution av denna information skulle stå i strid med gällande regler eller där en sådan åtgärd är föremål för legala restriktioner eller skulle kräva ytterligare registrering eller andra åtgärder än vad som följer av svensk rätt. Åtgärder i strid med denna anvisning kan utgöra brott mot tillämplig värdepapperslagstiftning.

Inom det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet lämnas inget erbjudande till allmänheten av värdepapper i något annat land än Sverige. I andra medlemsländer i den Europeiska unionen kan ett sådant erbjudande endast lämnas i enlighet med undantag i Prospektförordningen (EU) 2017/1129.

I Storbritannien distribueras och riktas detta dokument, och annat material avseende värdepapperen som omnämns häri, endast till, och en investering eller investeringsaktivitet som är hänförlig till detta dokument är endast tillgänglig för och kommer endast att kunna utnyttjas av, ”kvalificerade investerare” som är (i) personer som har professionell erfarenhet av verksamhet som rör investeringar och som faller inom definitionen av ”professionella investerare” i artikel 19(5) i den brittiska Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 (”Ordern”); eller (ii) personer med hög nettoförmögenhet som avses i artikel 49(2)(a)-(d) i Ordern (alla sådana personer benämns gemensamt ”relevanta personer”). En investering eller en investeringsåtgärd som detta meddelande avser är i Storbritannien enbart tillgänglig för relevanta personer och kommer endast att genomföras med relevanta personer. Personer som inte är relevanta personer ska inte vidta några åtgärder baserat på detta pressmeddelande och inte heller agera eller förlita sig på det.

Framåtriktade uttalanden 
Detta pressmeddelande innehåller framåtriktade uttalanden som avser Bolagets avsikter, bedömningar eller förväntningar avseende Bolagets framtida resultat, finansiella ställning, likviditet, utveckling, utsikter, förväntad tillväxt, strategier och möjligheter samt de marknader inom vilka Bolaget är verksamt. Framåtriktade uttalanden är uttalanden som inte avser historiska fakta och kan identifieras av att de innehåller uttryck som ”anser”, ”förväntar”, ”förutser”, ”avser”, ”uppskattar”, ”kommer”, ”kan”, ”förutsätter”, ”bör”, ”skulle kunna” och, i varje fall, negationer därav, eller liknande uttryck. De framåtriktade uttalandena i detta pressmeddelande är baserade på olika antaganden, vilka i flera fall baseras på ytterligare antaganden. Även om Bolaget anser att de antaganden som reflekteras i dessa framåtriktade uttalanden är rimliga, kan det inte garanteras att de kommer att infalla eller att de är korrekta. Då dessa antaganden baseras på antaganden eller uppskattningar och är föremål för risker och osäkerheter kan det faktiska resultatet eller utfallet, av många olika anledningar, komma att avvika väsentligt från vad som framgår av de framåtriktade uttalandena. Sådana risker, osäkerheter, eventualiteter och andra väsentliga faktorer kan medföra att den faktiska händelseutvecklingen avviker väsentligt från de förväntningar som uttryckligen eller underförstått anges i detta pressmeddelande genom de framåtriktade uttalandena. Bolaget garanterar inte att de antaganden som ligger till grund för de framåtriktade uttalandena i detta pressmeddelande är korrekta och varje läsare av pressmeddelandet bör inte opåkallat förlita dig på de framåtriktade uttalandena i detta pressmeddelande. Den information, de uppfattningar och framåtriktade uttalanden som uttryckligen eller underförstått framgår häri lämnas endast per dagen för detta pressmeddelande och kan komma att förändras. Varken Bolaget eller någon annan åtar sig att se över, uppdatera, bekräfta eller offentligt meddela någon revidering av något framåtriktat uttalande för att återspegla händelser som inträffar eller omständigheter som förekommer avseende innehållet i detta pressmeddelande, såtillvida det inte krävs enligt lag eller Spotlights regelverk för emittenter.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Umida: Strategisk översyn och potentiell avyttring av Brands for Fans

Published

on

By

Umida Group AB (publ) (“Umida”, “Bolaget”) har genomfört en strategisk översyn till följd av ökad försäljning av alkoholfria produkter, vilket resulterat i att Systembolaget inte längre är Bolagets största kund. Umida utvärderar nu en potentiell avyttring av dotterbolaget Brands For Fans och undersöker nya förvärvsmöjligheter som en del av sin tillväxtstrategi.

Bolagets försäljning har tidigare utgjorts huvudsakligen av alkoholhaltiga drycker med Systembolaget som största kund. Under 2023 stod produkter med alkohol för 60 % av omsättningen och andelen har minskat ytterligare under 2024.

Umida avser att renodla verksamheten med inriktning mot egna varumärken och ser härmed över strategiska avyttringar, samt förvärv av lönsamma produkter eller bolag. Produktmixen kommer fortsatt att inkludera alkoholhaltiga drycker, om än i mindre utsträckning än tidigare. Det huvudsakliga fokuset är att maximera värdet för aktieägarna genom att driva lönsam tillväxt både organiskt och via strategiska förvärv.

Som ett led i denna transformering ser Bolaget över en möjlig avyttring av dotterbolaget Brands For Fans, som har utvecklat, marknadsfört och sålt alkoholhaltiga drycker i samband med artister som bland annat Motörhead, Ozzy Osbourne och Kiss. Umida ser att det finns betydande värden i dotterbolaget som kan realiseras till förmån för aktieägarna och en potentiell köpare. Brands For Fans har stått för en total försäljning om 175 MSEK mellan 2018 och 2023, varav det senaste räkenskapsåret stod de för 20 % av Umidas totala omsättning.

Under året har Bolagets finansiella ställning stärkts och uppnått en tillfredsställande nivå. I mars genomfördes en riktad emission om 8 MSEK, och i juni avyttrades andelarna i The Great Swedish Järn AB för 2,5 MSEK. Bolaget har utestående teckningsoptioner av serie TO1 som löses in under oktober 2024 och kan inbringa Bolaget cirka 10 MSEK.

”Efter förvärvet av Ekobryggeriet och inte minst efter lanseringen av funktionsdryckerna under Joluca har bolaget nu en dominerande försäljning av produkter utan alkohol. Systembolaget som länge varit vår största kund har blivit omsprungen av försäljning till dagligvaruhandeln. Inom dagligvaruhandeln kan vi få full utväxling på både marknadsföring samt säljbearbetning vilket inte är möjligt inom en monopolmarknad. Vi ser den fria handelns möjligheter att bygga egna varumärken som mer attraktiv för bolaget strategi framöver och genomför därav denna översyn av våra tillgångar samtidigt som vi approcherar förvärvskandidater och fler tyngre samarbeten likt Joluca.” säger Filip Lundquist, VD på Umida Group AB.  

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21

Continue Reading

Marknadsnyheter

TimeFlow och Hantverkshjälpen: Ett Mycket Seriöst Koncept för Professionella Hantverkare

Published

on

By

TimeFlow och Hantverkshjälpen erbjuder ett mycket seriöst koncept för professionella hantverkare som söker en pålitlig och effektiv affärslösning. Vårt system är utformat för att möta de specifika behoven hos hantverkare och byggföretag, och vi är dedikerade till att ge dig verktygen du behöver för att driva en framgångsrik och välorganiserad verksamhet. Med TimeFlow får du inte bara ett verktyg, utan en partnerskap som stöder din tillväxt och professionalism.

Hantverkshjälpen och TimeFlow är designade för att hjälpa hantverkare och byggföretag att nå nya höjder av effektivitet och professionalism. Här är varför du som hantverkare bör överväga att välja oss som din affärspartner:

Omfattande Tjänster för Hantverkare

Hantverkshjälpen erbjuder en rad tjänster som är skräddarsydda för att möta behoven hos dagens hantverkare och byggföretag. Vårt främsta verktyg, TimeFlow, är ett avancerat affärssystem som förenklar och förbättrar alla aspekter av din verksamhet. Här är några av de tjänster och funktioner du får tillgång till:

  1. Effektiv Tidsrapportering: Med TimeFlow kan du enkelt registrera och följa arbetad tid, vilket ger dig en klar översikt över projektens tidsåtgång och gör det lättare att fakturera korrekt.

  2. Projektledning: TimeFlow erbjuder robusta verktyg för projektledning som hjälper dig att planera, övervaka och styra dina byggprojekt. Du kan skapa detaljerade projektplaner, tilldela uppgifter och spåra framsteg i realtid.

  3. Kundhantering: Systemet underlättar hantering av kundrelationer genom att centralisera all kommunikation, dokumentation och uppföljning på ett ställe. Detta förbättrar kundservicen och hjälper dig att bygga långvariga relationer.

  4. Fakturering och Ekonomi: TimeFlow erbjuder ett effektivt faktureringssystem som automatiserar processen, vilket minskar risken för fel och sparar tid. Dessutom får du verktyg för ekonomisk rapportering och analys, så att du kan hålla koll på företagets ekonomiska hälsa.

  5. Integration med Andra System: För att maximera effektiviteten kan TimeFlow integreras med andra programvaror och system som du redan använder, vilket gör övergången smidig och problemfri.

Varför Välja Hantverkshjälpen och TimeFlow?

  1. Spar Tid: TimeFlow är utformat för att automatisera repetitiva uppgifter och effektivisera arbetsflöden, vilket frigör tid för dig att fokusera på det som verkligen betyder något – att leverera högkvalitativa tjänster till dina kunder. Genom att minska den tid som går åt till administration kan du lägga mer energi på att växa ditt företag och ta hand om dina kunder.

  2. Proffsig Hjälp och Support: När du väljer Hantverkshjälpen får du inte bara tillgång till ett toppmoderna affärssystem, utan också till vårt professionella supportteam. Vi erbjuder omfattande utbildning och support för att säkerställa att du får ut det mesta av TimeFlow. Vårt mål är att ge dig den hjälp du behöver för att din verksamhet ska fungera smidigt och effektivt.

  3. Seriös och Pålitlig Partner: Vi är dedikerade till att vara en seriös affärspartner. TimeFlow är inte bara en produkt; det är ett engagemang för att hjälpa dig att nå dina affärsmål. Vi tror på transparens, pålitlighet och långsiktigt stöd, vilket gör oss till en betrodd partner för hantverkare som vill ha mer än bara en kortvarig lösning.

  4. Skalbarhet och Anpassningsbarhet: TimeFlow är flexibelt och kan anpassas efter din verksamhets specifika behov. Oavsett om du är en småföretagare eller driver ett större byggföretag, kan TimeFlow växa med ditt företag och anpassa sig efter förändrade krav.

Genom att välja Hantverkshjälpen och TimeFlow får du inte bara ett kraftfullt verktyg, utan en helhet som är utformad för att göra din arbetsdag enklare och mer effektiv. Vi är här för att stödja dig på varje steg av vägen och hjälpa dig att nå framgång. Välj oss för en professionell och pålitlig lösning som verkligen gör skillnad.

Hantverkshjälpen Sverige AB
Växel: 08-800 900
Mail: info@hantverkshjalpen.com
Hemsida: https://hantverkshjalpen.com/

Hantverkshjälpen Sverige AB
Storgatan 11 B
171 63  SOLNA
Org nr: 559264-0782
Växel: 08-800 900
https://hantverkshjalpen.com/

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.