Connect with us

Marknadsnyheter

Inbjudan till presentation av Sweco Groups Q3-rapport

Published

on

Läs original

Swecokoncernens rapport för det tredje kvartalet kommer att publiceras den 30 oktober omkring klockan 07:20.

Efter att rapporten offentliggjorts hålls en webcast och telefonkonferens, klockan 09:00, där resultatet presenteras av vd och koncernchef Åsa Bergman och finansdirektör Olof Stålnacke.

Presentationen hålls på engelska.

  • För registrering till webcast: Klicka här
  • För registrering till telefonkonferens: Klicka här

Presentationen och rapporten kommer att finnas tillgängliga för nedladdning på koncernens hemsida.

För mer information, vänligen kontakta:
Anna E Olsson, Head of Press, Sweco Group, 070 557 33 26, anna.e.olsson@sweco.se 
 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK under 2023. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kulturminister Parisa Liljestrand deltar i Handels- och Sverigefrämjardagarna

Published

on

By

Den 23 oktober deltar Kulturminister Parisa Liljestrand i ett samtal på Handels- och Sverigefrämjardagarna som genomförs i Stockholm den 21–24 oktober. Samtalet kommer bland annat handla om regeringens strategi för företag i kulturella och kreativa branscher. Strategin gäller 2024–2033 och enligt visionen för 2033 ska Sverige ha stärkt sin position som ett ledande land för de kulturella och kreativa branscherna.

–Sverige har ett enormt rikt kulturliv. Genom att svenska kulturskapare upparbetar internationella kontakter skapas bättre förutsättningar för fler svenska aktörer och varumärken att synas och verka utomlands. I förlängningen ger det möjligheter att nå större marknader och skapa nya arbetstillfällen vilket vi fokuserar på i regeringens strategi för kulturella och kreativa branscher, säger kulturminister Parisa Liljestrand.

Handels- och Sverigefrämjardagarna är ett återkommande arrangemang som organiseras av Utrikesdepartementet tillsammans med Kulturdepartementet, Svenska institutet och Business Sweden. Målgruppen är medarbetare vid svenska utlandsmyndigheter som arbetar med främjande, däribland de utsända kulturråden.

Skrivelse: Strategi för företag i kulturella och kreativa branscher Skr. 2023/23:111

Sara Persson
Pressekreterare åt kulturminister Parisa Liljestrand
Mobil: 076-112 78 19
sara.e.persson@regeringskansliet.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 210/24 – Last day of trading in Invent Medic Sweden AB BTA

Published

on

By

Last day of trading in the company’s paid subscribed share, IMS BTA, is October 24, 2024.  

Information about the paid subscribed share: 
Shortname: IMS BTA  
ISIN-code: SE0022760567  
Orderbook-ID: 355777  
CFI: ESNUFR  
FISN: INVENTMEDI/SH   
Last day of trading: October 24, 2024 

Stockholm October 22, 2024 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
backoffice@spotlightstockmarket.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Ny förvaltningschef till Hamn- och gatuförvaltningen i Varbergs kommun

Published

on

By

Kommunstyrelsen beslutade idag den 22 oktober att utse Susanne Hultgren till ny förvaltningschef för Hamn- och gatuförvaltningen.

Susanne kommer närmast från en tjänst på Göteborgs Spårvägar där hon varit affärsområdeschef för banteknik och avdelningschef för Infrastruktur och driftsäkring. Hon har nästan 30 års erfarenhet inom samhällsbyggnadsbranschen både inom privat, statlig och kommunal verksamhet. 

– Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna på förvaltningen och politikerna i hamn- och gatunämnden ge kommuninvånarna en bra vardag. Jag vill tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla arbetssätt, en god arbetsmiljö där alla är med och bidrar och ett gott samarbete över förvaltningsgränserna, säger Susanne Hultgren tillträdande förvaltningschef.

Susanne tillträder sin nya tjänst den 4 november 2024.

– Att få bidra till Varbergs kommuns samhällsutveckling är lockande då det sker så mycket för att skapa en god livsmiljö för de som bor, verkar och vistas i kommunen. Dessutom omfattar uppdraget nybyggnadsprojekt som förändrar miljöer, men även daglig drift och underhåll av det som redan finns. Det tycker jag är kul och utmanande, säger Susanne Hultgren.

Kommundirektör Carl Bartler kommenterar rekryteringen så här:

– Susannes långa och breda erfarenhet inom samhällsbyggnadsbranschen och som chef gör henne till helt rätt person för uppdraget hos oss. Tillsammans med medarbetarna kommer hon att fortsätta driva och utveckla förvaltningens verksamhet och samarbetet med övriga delar i kommunen för att möta dagens och framtidens utmaningar i vår växande kommun. Jag är glad att Susanne har valt Varbergs kommun som sin nästa arbetsplats. 
 

Carl Bartler, kommundirektör
E-post: carl.bartler@varberg.se
Telefon: 073-032 23 23

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.