Marknadsnyheter
FlexQubes rapport för det tredje kvartalet 2024
TREDJE KVARTALET 2024
- Nettoomsättningen ökade med 49,0 procent till 25,2 MSEK (16,9). Rensat för valutakurspåverkan mellan jämförelseperioderna har nettoomsättningen ökat med 50,4 procent.
- Orderingången minskade med 1,9 procent till 28,5 MSEK (29,1). Rensat för valutakurspåverkan mellan jämförelseperioderna har orderingången minskat med 0,9 procent.
- Rörelseresultatet före avskrivningar (EBITDA) uppgick till -4,5 MSEK (-26,3) och rörelseresultatet före finansiella poster (EBIT) uppgick till -6,9 MSEK (-27,6).
- Resultat före skatt uppgick till -7,4 MSEK (-28,6).
- Resultat per aktie uppgick till -0,6 SEK (-2,6).
- Kassaflödet uppgick till -7,3 MSEK (26,1), varav -3,5 MSEK (-18,1) från den löpande verksamheten, -0,7 MSEK (-2,2) från investeringsverksamheten och -3,1 MSEK (46,4) från finansieringsverksamheten.
- Likvida medel uppgick till 33,1 MSEK (44,6) vid periodens utgång.
- Bolaget vinner sitt första AMR-systemprojekt i Mexiko, en order värd ca 5 MSEK.
- FlexQube får en uppföljningsorder på AMR-system i Sverige värd c:a 1,2 MSEK
- Bolaget fortsätter bredda patentskydd avseende FlexQube Navigator AMR och skydd blir beviljat i bl.a. USA och Kina med fler ansökningar pågående.
- FlexQube får order värd c:a 4,7 MSEK till existerande kund i Mexiko avseende vagntransportsystem.
- Bolaget får order värd ca 5,6 MSEK på vagn- och tågtransportsystem
PERIODEN 1 JANUARI – 30 SEP 2024
- Nettoomsättningen ökade med 4,2 procent till 87,0 MSEK (83,5). Rensat för valutakurspåverkan mellan jämförelseperioderna har nettoomsättningen ökat med 5,4 procent.
- Orderingången ökade med 20,4 procent till 100,8 MSEK (83,7). Rensat för valutakurspåverkan mellan jämförelseperioderna har orderingången ökat med 21,5 procent.
- Rörelseresultatet före avskrivningar (EBITDA) uppgick till -24,7 MSEK (-46,9) och rörelseresultatet före finansiella poster (EBIT) uppgick till -31,7 MSEK (-51,0).
- Resultat före skatt uppgick till -33,7 MSEK (-53,1).
- Resultat per aktie uppgick till -2,0 SEK (-5,6).
- Kassaflödet uppgick till -16,1 MSEK (13,8), varav -15,7 MSEK (-45,8) från den löpande verksamheten,-3,3 MSEK (-10,4) från investeringsverksamheten och 3,0 MSEK (70,0) från finansieringsverksamheten.
- Likvida medel uppgick till 33,1 MSEK (44,6) vid periodens utgång.
HÄNDELSER EFTER KVARTALETS UTGÅNG
- Bolaget erhåller order värd c:a 3 MSEK till befintlig kund i Mexiko avseende mekaniska vagnar.
Länk till delårsrapporten för det tredje kvartalet 2024: https://flexqubegroup.com/secure-file.php?file=93edd519af606a187ec08fb09c792ac4.pdf
Hela delårsrapporten finns även bifogad härtill.
VD-ORD
TILLVÄXT, LÄGRE KOSTNADER, FÖRBÄTTRADE MARGINALER OCH BÄTTRE RESULTAT – ARBETET MED LÖNSAM TILLVÄXT GÅR FRAMÅT ENLIGT PLAN, FÖRSTA AMR-ORDERN I MEXIKO OCH MARKANT ÖKAT INTRESSE FÖR VÅRT AMR-SYSTEM
Försäljningen uppgick till 25,2 MSEK, vilket är en stark ökning med 49% jämfört med tredje kvartalet 2023. Försäljningen blev dock lägre än förväntat då vi tvingades stänga vår fabrik i South Carolina, som levererar till hela Nordamerika, i slutet av september till följd av orkanen Helene. Störningen som det här innebar på produktion och leveranser var åtgärdade i oktober.
Orderingången var i linje med 2023 och uppgår till 28,6 MSEK. Vi jobbar vidare med fullt fokus på försäljning där vår nya mer kostnadseffektiva organisation levererar bättre kvalitet i både vår pipeline och generade förfrågningar. Vi har under de senaste 6 månaderna förändrat vår marknadsföringsstrategi där vi till en betydligt lägre kostnad har fått en ökad trafik samt bättre kvalitet i de förfrågningar vi får in. Vi har full tillförsikt att det kommer att leda till sekventiellt ökande orderingång, drivet av vår robotverksamhet och vår breda portfölj av materialhanteringslösningar. Marknaden är fortsatt långsam men vi ser ett markant ökat intresse från både befintliga och nya kunder avseende våra automationslösningar. Vi fortsätter det inspirerande arbetet att tillsammans med våra kunder skapa kreativa och skalbara lösningar för ökad effektivitet och säkrare arbetsplatser.
Vi arbetar med ett tydligare fokus på Greenfield-anläggningar, där Mexiko sticker ut och har en väldigt stor ökning av nya fabriker. Vår CSO Anders Fogelberg kom nyligen tillbaka från en resa tillsammans med andra svenska företag anordnat av Business Sweden där bland annat Monterrey besöktes, som har den största koncentrationen av nya fabriker i hela Mexiko. Att det är rätt att vi fortsätter att satsa i Mexiko bekräftades definitivt under resan.
I USA ser vi att marknaden fortsatt är trög men att presidentvalet förhoppningsvis minskar osäkerheten och att investeringsviljan därmed kommer att öka. Vi ser glädjande nog ett ökat intresse och fler förfrågningar framför allt drivet av vårt AMR-system.
Kassaflödet från den löpande verksamheten fortsätter att utvecklas positivt, främst tack vare vårt målmedvetna arbete med att minska rörelsekapitalet genom att reducera lager och kundfordringar, samt våra insatser för att sänka operativa omkostnader. Kostnadsneddragningarna har successivt fortsatt ge effekt under tredje kvartalet och förväntas fortsätta bidra till ett förbättrat resultat samt kassaflöde. Vi fortsätter att arbeta mot vårt mål att uppnå ett stabilt positivt kassaflöde för verksamheten vid slutet av 2024.
Rörelsemarginalen är högre, vilket vi är nöjda över. Den påverkas till stor del av mixen av projekt och var i kvartalet på en nivå vi strävar efter att ligga på över tid, men är av sin natur varierande beroende på kund, projekt och produkt.
Första ordern i Mexiko och kraftigt ökat intresse för vårt AMR-system
Konkurrenskraften i vårt AMR-koncept bekräftas med en uppföljningsorder till en svensk tillverkare av tunga lastbilar för vårt AMR-system samt vår första order i Mexiko från ytterligare en global tillverkare av tunga lastbilar. Ordern i Mexiko avser en lösning med en draganordning, s.k. ”towing”, av vagnar med material till produktionslinan med planerad leverans i slutet av fjärde kvartalet 2024. Kunden har valt lösningen för dess flexibilitet att kunna hantera många olika flöden med en robot. Vi vann ordern i konkurrens med flera globala AMR-leverantörer Målsättningen är att utöka systemet med fler flöden och andra lösningar efter en framgångsrik installation.
Dessa ordrar visar styrkan i vårt erbjudande och det värde systemet skapar genom ökad flexibilitet, säkerhet och effektivitet. Under kvartalet har vi sett ett kontinuerligt ökat intresse från marknaden för vårt AMR-system till följd av ökad kännedom om vår unika lösning och ser därför väldigt positivt på utvecklingen framåt för vårt AMR-system. Det är särskilt glädjande att se att intresset inte bara växer inom våra kärnkundsegment, såsom fordons- och generell industri, utan även andra segment som detaljhandel och lager rörande exempelvis kläder och möbler. AMR-systemets flexibilitet – att den med en standardiserad robot, Navigator, kan hantera material av olika storlekar och vikter på ett säkert sätt – gör den till en attraktiv lösning för en bredare kundkrets.
FlexQubes AMR-system är uppbyggt kring en kompakt, icke lastbärande AMR-enhet, som kan kopplas samman med motoriserade vagnar genom en intelligent kopplingsmekanism. Precis som inom robotarmsindustrin, där robotar kan utrustas med olika verktyg för att hantera olika uppgifter, möjliggör vårt system ett flexibelt ekosystem med olika motoriserade lastbärare. Detta gör det möjligt att effektivt hantera en rad olika applikationer inom automatiserad materialhantering.
Vi har också ett produktivt samarbete med Bluebotics som är vår leverantör av navigationsmjukvara. Bluebotics är välrenommerade och har levererat navigationssystem globalt i över 20 år. Vi arbetar tillsammans för att komma in på större kunder där styrkan i vårt innovativa system tillsammans med Bluebotics robusta navigationssystem skapar ett starkt erbjudande. Det faktum att vi har ett nära samarbete är ett bevis på styrkan i vår lösning men också oss som samarbetspartner.
Vi har under de senaste månaderna arbetat målmedvetet och framgångsrikt med andra vågen av vår installation hos en global lastbilstillverkare i Sverige. Den första fasen av projektet hos kunden är sedan ett par månader levererat och fungerar i enlighet med kundens krav på leveranssäkerhet. Systemet arbetar tvåskift i en högfrekvent och produktionskritisk process med att leverera lastbilssäten till monteringslinan. Våg två är planerad att installeras under fjärde kvartalet samtidigt som vi arbetar med ytterligare möjliga uppföljningsprojekt.
Ytterligare patent för USA och Kina har beviljats, vilket befäster att vårt AMR-system är unikt, och gör att vårt koncept är väl skyddat för framtiden.
Vi ser att orderingång och försäljning kommer att förbättras under fjärde kvartalet där alla produktområden kommer att leverera men där en ökad robotförsäljning borgar för bättre marginaler och kassaflöde. Vi jobbar oförtrutet vidare för att nå vårt mål om lönsamhet samt positivt kassaflöde under fjärde kvartalet 2024 men också för att skapa en långsiktigt hållbar affär inom alla produktområden och marknader.
Mårten Frostne
VD för FlexQube AB (publ)
Om FlexQube
FlexQube är ett teknikbolag med huvudkontor i Göteborg och egna verksamheter i USA, Mexiko, Tyskland, England och Sverige, och är verksamt inom vagnsbaserad materialhantering genom ett patenterat modulkoncept. FlexQube utvecklar och designar kundanpassade lösningar för både robotiserad och mekaniserad vagnslogistik. Genom företagets egenutvecklade och unika automationskoncept erbjuds robusta och självkörande robotvagnar. FlexQube har över 1000 kunder i 38 länder där de primära marknaderna är Nordamerika och Europa.
FlexQubes kunder återfinns inom tillverkningsindustrin, distribution- och lagerverksamheter. Vi representerar några av världens mest framgångsrika företag, varav en betydande andel är representerade på Fortune 500-listan. Dessa företag verkar inom bilindustrin, tillverkning av elektriska fordon, e-handel, tunga lastbilar, industriell automation och detaljhandelslogistik.
För mer information kontakta
VD, Mårten Frostne
marten.frostne@flexqube.com
+46 721 55 19 37
CFO, Mikael Lindbäck
mikael.lindback@flexqube.com
+46 761 04 10 28
Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, är Bolagets Certified Advisor. Läs mer på www.flexqube.com.
Denna information är sådan som FlexQube AB (publ) är skyldigt att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 6 nov 2024, kl. 08:00 CET.
Marknadsnyheter
FDA accepterar ansökan om marknadsgodkännande för subkutan underhållsbehandling med Leqembi® (lecanemab-irmb) i USA
Stockholm den 14 januari 2025 – BioArctic AB (publ) (Nasdaq Stockholm: BIOA B) meddelade idag att det amerikanska läkemedelsverket FDA har accepterat BioArctics partner Eisais ansökan om marknadsgodkännande (Biologics License Application, BLA) för Leqembi som en veckovis subkutan underhållsbehandling med autoinjektor. Leqembi är godkänt för behandling av mild kognitiv svikt och mild Alzheimers sjukdom, gemensamt kallat tidig Alzheimers sjukdom. Leqembi är den enda FDA-godkända anti-amyloidterapin som potentiellt kan erbjuda enklare behandling genom subkutan injektion med möjlighet till administrering i hemmet. Datum för när ett slutligt besked gällande ansökan senast lämnas, ett så kallat PDUFA-datum, har fastställts till den 31 augusti 2025.
Ansökan baseras på data från den öppna förlängningsdelen av Clarity AD-studien och modellering baserad på insamlade data. Om subkutan underhållsdosering med Leqembi godkänns av FDA, kommer Leqembi att vara den enda behandlingen för Alzheimers sjukdom som kan administreras subkutant i hemmiljö med en autoinjektor. Injektionsprocessen förväntas ta cirka 15 sekunder. Subkutan veckovis underhållsbehandling med autoinjektor (360 mg) kommer möjliggöra för patienter som har avslutat den intravenösa initieringsfasen med behandling varannan vecka (exakt behandlingsperiod för initieringsfasen diskuteras med FDA) att övergå till veckodoser som förväntas bibehålla behandlingens effekt på kliniska och biologiska sjukdomsmarkörer.
Den subkutana autoinjektorn (SC-AI) förväntas vara lätt att använda för patienter och deras vårdare, vilket kan minska behovet av sjukhusbesök och omvårdnad jämfört med intravenös administration, något som bidrar till att fortsätta underhållsdosering och ytterligare förenkla behandlingen av Alzheimers sjukdom.
Leqembi är godkänt i USA, Japan, Kina, Storbritannien och flera andra länder. I november 2024 fick lecanemab ett positivt utlåtande av europeiska läkemedelsmyndighetens rådgivande kommitté, CHMP, som rekommenderade ett godkännande.
—
Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 14 januari 2025, kl. 01:00 CET.
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Oskar Bosson, VP Communications and Investor Relations
E-mail: oskar.bosson@bioarctic.com
Telefon: +46 70 410 71 80
Om lecanemab (Leqembi®)
Lecanemab (Leqembi) är resultatet av ett strategiskt forskningssamarbete mellan BioArctic och Eisai. Lecanemab är en humaniserad IgG1 (immunglobulingamma 1) monoklonal antikropp riktad mot aggregerade lösliga och olösliga former av amyloid beta (Aβ).
Leqembi är godkänt och marknadsförs i USA, Japan, Kina och flertalet andra länder för behandling av mild kognitiv svikt (MCI) och mild demens orsakad av Alzheimers sjukdom (tidig Alzheimers sjukdom). Godkännandet av lecanemab i dessa länder, liksom rekommendationen från CHMP, baseras på fas 3-data från Eisais stora globala kliniska studie Clarity AD, där det primära effektmåttet och samtliga sekundära effektmått uppnåddes med statistiskt signifikanta resultat. De vanligaste biverkningarna i lecanemabgruppen (>10%) var infusionsrelaterade reaktioner, ARIA-H, fall, huvudvärk och ARIA-E.
Eisai har också lämnat in ansökningar om marknadsgodkännande av lecanemab i ytterligare länder och regioner inklusive EU. I november 2024 rekommenderade den europeiska läkemedelmyndighetens kommitté för humanläkemedel (CHMP) godkännande av lecanemab. En tilläggsansökan (sBLA) för mindre frekvent intravenös underhållsbehandling accepterades av amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) i juni 2024 med PDUFA-datum den 25 januari 2025.FDA accepterade en stegvis ansökan (BLA) för underhållsbehandling med en subkutan dosering i januari 2025, vilket skulle förenkla doseringen för patienterna.
Sedan juli 2020 pågår Eisais fas 3-studie AHEAD 3-45 med lecanemab för individer med preklinisk (asymtomatisk) Alzheimers sjukdom, vilket innebär att de kliniskt sett är normala, men har medelhöga eller förhöjda nivåer av Aβ i hjärnan. I oktober 2024 blev studien fullrekryterad. AHEAD 3-45 är en studie med fyra års behandling och bedrivs som offentlig-privat samverkan mellan med Alzheimer’s Clinical Trials Consortium (ACTC), som tillhandahåller infrastruktur för akademiska kliniska prövningar av Alzheimers sjukdom och relaterade demenssjukdomar i USA, finansierat av United States National Institute on Aging som är en del av National Institutes of Health, och Eisai. Sedan januari 2022 pågår Tau NexGen-studien för individer med dominant ärftlig Alzheimers sjukdom där lecanemab ges som anti-amyloid-bakgrundsbehandling. Tau NexGen är en klinisk studie som bedrivs av konsortiet Dominantly Inherited Alzheimer Network Trials Unit (DIAN-TU), under ledning av Washington University School of Medicine i St. Louis, USA.
Om samarbetet mellan BioArctic och Eisai
BioArctic har sedan 2005 ett långsiktigt samarbete med Eisai kring utveckling och kommersialisering av läkemedel för behandling av Alzheimers sjukdom. De viktigaste avtalen är utvecklings- och kommersialiseringsavtalet avseende antikroppen lecanemab som ingicks 2007 och utvecklings- och kommersialiseringsavtalet avseende antikroppen lecanemab back-up för Alzheimers sjukdom som ingicks 2015. 2014 ingick Eisai och Biogen ett gemensamt utvecklings- och kommersialiseringsavtal som innefattar lecanemab. Eisai ansvarar för den kliniska utvecklingen, ansökan om marknadsgodkännande och kommersialisering av produkterna för Alzheimers sjukdom. BioArctic har rätt att kommersialisera lecanemab i Norden och för närvarande förbereder Eisai och BioArctic en gemensam kommersialisering i regionen. BioArctic har inga utvecklingskostnader för lecanemab inom Alzheimers sjukdom och har rätt till betalningar i samband med myndighetsgodkännanden och försäljningsmilstolpar samt royalties på den globala försäljningen.
Om BioArctic AB
BioArctic AB (publ) är ett svenskt forskningsbaserat biofarmabolag med fokus på innovation av läkemedel som kan fördröja eller stoppa sjukdomsförloppet av neurodegenerativa sjukdomar. Företaget ligger bakom lecanemab (Leqembi®) – världens första läkemedel som bevisat bromsar sjukdomsutvecklingen och minskar den kognitiva försämringen vid tidig Alzheimers sjukdom. Lecanemab har utvecklats i samarbete med BioArctics partner Eisai, som ansvarar för kommersialisering och regulatoriska processer globalt. Utöver lecanemab har BioArctic en bred forskningsportfölj med antikroppar mot Parkinsons sjukdom och ALS samt ytterligare projekt mot Alzheimers sjukdom. Flera av projekten utnyttjar bolagets egenutvecklade teknologiplattfrom BrainTransporter™ som hjälper till att förbättra transporten av antikroppar in i hjärnan. BioArctics B-aktie (BIOA B) är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. För ytterligare information, besök www.bioarctic.com.
Marknadsnyheter
Nordea Bank Abp: Återköp av egna aktier den 13.01.2025
Nordea Bank Abp
Börsmeddelande – Förändringar i återköpta aktier
13.01.2025 kl. 22.30 EET
Nordea Bank Abp (LEI-kod: 529900ODI3047E2LIV03) har den 13.01.2025 slutfört återköp av egna aktier (ISIN-kod: FI4000297767) enligt följande:
Handelsplats (MIC-kod) |
Antal aktier |
Viktad snittkurs/aktie, euro*, ** |
Kostnad, euro*, ** |
---|---|---|---|
XHEL |
139 792 |
10,91 |
1 524 851,14 |
XSTO |
110 390 |
10,91 |
1 204 884,55 |
XCSE |
27 280 |
10,91 |
297 656,64 |
Summa |
277 462 |
10,91 |
3 027 392,33 |
* Växelkurser som använts: SEK till EUR 11,4951 och DKK till EUR 7,4602
** Avrundat till två decimaler
Den 17 oktober 2024 tillkännagav Nordea ett program för återköp av egna aktier till ett värde av högst 250 mn euro med stöd av det bemyndigande som gavs av Nordeas ordinarie bolagsstämma 2024. Återköpet av egna aktier utförs genom offentlig handel i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 596/2014 av den 16 april 2014 (marknadsmissbruksförordningen) och Kommissionens delegerade förordning (EU) 2016/1052.
Efter de redovisade transaktionerna innehar Nordea 4 410 329 egna aktier för kapitaloptimeringsändamål och 11 513 966 egna aktier för ersättningsändamål.
Uppgifter om respektive transaktion finns som en bilaga till detta meddelande.
För Nordea Bank Abp:s räkning,
Morgan Stanley Europé SE
För ytterligare information:
Ilkka Ottoila, chef för investerarrelationer, +358 9 5300 7058
Mediefrågor, +358 10 416 8023 eller press@nordea.com
Marknadsnyheter
Finansiella effekter som följd av överlåtelsen av en majoritetsandel i dotterbolaget Rediem Capital AB
Den 19 december 2024 offentliggjorde TF Bank AB (publ) (”TF Bank” eller ”Banken”) att tillträdesdagen för överlåtelsen av en majoritetsandel av dotterbolaget Rediem Capital AB (”Rediem”) till Alektum Holding AB (publ) och Erik Selin Fastigheter Aktiebolag tidigarelagts. Vidare kommunicerades att Banken skulle återkomma med information om överlåtelsens finansiella effekter på Bankens räkenskaper vilka innefattas i detta pressmeddelande.
Tillträdet till aktierna i Rediem ägde rum den 20 december 2024 där den preliminära köpeskillingen uppgick till 472 MSEK för överlåtelsen av 80,1 procent av aktierna. Transaktionen förväntas medföra en positiv engångseffekt på koncernens resultat före skatt om 103 MSEK och en positiv kapitaleffekt om 345 MSEK under det fjärde kvartalet 2024. Kapitaleffekten motsvarar 2,0 % av Bankens riskexponeringsbelopp. Slutlig köpeskilling kan fastställas först när tillträdesbokslut reviderats av Bankens revisor och väntas påverka koncernens resultat under det första kvartalet 2025. Som en direkt följd av transaktionen avser styrelsen överväga förutsättningarna för att till årsstämman 2025 föreslå en extraordinär engångsutdelning om 5,00 SEK per aktie.
Siffrorna är preliminära och ej reviderade av Bankens revisorer. Ytterligare detaljer kommer att redovisas i samband med TF Banks bokslutskommuniké för 2024 den 20 januari 2025.
För ytterligare information, kontakta:
Mikael Meomuttel, CFO och Head of Investor Relations +46 (0) 70 626 95 33
Denna information är sådan information som TF Bank AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 januari 2025 kl. 20.45 CET.
Kort om TF Bank
TF Bank bildades 1987 och är en digital bank som erbjuder konsumentbanktjänster och e-handelslösningar genom en egenutvecklad IT-plattform med hög grad av automatisering. Ut- och/eller inlåningsverksamhet bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland, Österrike, Spanien, Irland, Nederländerna och Italien via dotterbolag, filial eller gränsöverskridande med stöd av det svenska banktillståndet. Verksamheten är indelad i tre segment: Credit Cards, Ecommerce Solutions och Consumer Lending. TF Bank är noterat på Nasdaq Stockholm.
-
Analys från DailyFX9 år ago
EUR/USD Flirts with Monthly Close Under 30 Year Trendline
-
Marknadsnyheter2 år ago
Upptäck de bästa verktygen för att analysera Bitcoin!
-
Marknadsnyheter5 år ago
BrainCool AB (publ): erhåller bidrag (grant) om 0,9 MSEK från Vinnova för bolagets projekt inom behandling av covid-19 patienter med hög feber
-
Analys från DailyFX11 år ago
Japanese Yen Breakout or Fakeout? ZAR/JPY May Provide the Answer
-
Analys från DailyFX11 år ago
Price & Time: Key Levels to Watch in the Aftermath of NFP
-
Marknadsnyheter2 år ago
Därför föredrar svenska spelare att spela via mobiltelefonen
-
Analys från DailyFX7 år ago
Gold Prices Falter at Resistance: Is the Bullish Run Finished?
-
Nyheter6 år ago
Teknisk analys med Martin Hallström och Nils Brobacke