A1 Bulgaria väljer konversationell AI-lösning från Artificial Solutions

| 29 juli, 2021 | 0 kommentarer

Artificial Solutions® (SSME: ASAI), en ledande specialisten inom Conversational AI (CAI), meddelar idag att A1 Bulgaria har tecknat ett nytt avtal för den bulgariska marknaden tillsammans med Artificial Solutions och dess partner Microsoft.

A1 Bulgaria är en del av A1 Group, en ledande leverantör av digitala tjänster och kommunikationslösningar i Central- och Östeuropa med cirka 25 miljoner kunder, för närvarande verksamma i sju länder: Österrike, Bulgarien, Kroatien, Vitryssland, Slovenien, Nordmakedonien och Serbien

Med LUIS^Teneo, Artificial Solutions molnbaserade integrerade utvecklingsmiljö för organisationer som använder Microsoft LUIS, kommer A1 Bulgaria att distribuera en rad konversationsapplikationer i sin kundtjänst. Apparna distribueras ursprungligen på bulgariska, med möjlighet att utöka räckvidden till andra språk via en smart lokaliseringsfunktion – en unik funktionalitet som tillhandahålls av Artificial Solutions.

Artificial Solutions patenterade hybridstrategi, som använder maskin- och språkinlärning när man tränar en konversationsbot, var en inflytelserik faktor när A1 Bulgaria valde LUIS^Teneo över andra medverkande bolag i upphandlingen.

“A1 strävar efter att leverera den bästa servicen och användarupplevelsen i alla interaktioner med våra kunder. Med LUIS^Teneo förutser vi kundernas behov och förbättrar kundupplevelsen, samtidigt som vi eliminerar tidskrävande komplexitet. Med Artificial Solutions hjälp kommer vi att snabba upp den digitala förändringsresa vi nu genomför inom A1 Bulgaria för att förbättra kundupplevelsen,” sa Elitsa Shopova, Senior Customer Experience Director, A1 Bulgaria.

”Vi ser fram emot att ytterligare förbättra A1 Bulgarias kundupplevelser med konversationell AI. LUIS^Teneo kan optimera produktiviteten på ett snabbare och mer effektivt sätt jämfört med andra leverantörer på marknaden. LUIS^Teneo skalar dessutom väldigt bra, så att våra kunder kan erbjuda flerspråkiga lösningar till sina kunder, vilket ger A1 Bulgaria möjlighet att snabbt lägga till fler språk,” säger Per Ottosson, VD för Artificial Solutions.

För A1 Bulgaria, vänligen kontakta Martin Maev, [email protected] +359 882 201 214

För Artificial Solutions, vänligen kontakta Marie Angselius-Schönbeck, [email protected]

Om A1 Bulgarien

A1, en del av A1 Group, är en ledande leverantör av digitala tjänster och telekommunikationslösningar i Bulgarien. Företaget tillhandahåller mobila och fasta tjänster, höghastighetsinternet, digital- och satellit-TV, inklusive fyra egna sport-TV-kanaler – MAX Sport, betaltjänster, IKT,moln- och IoT-lösningar till 4,8 miljoner kunder. År 2020 redovisade A1 Bulgaria intäkter på 513,8 miljoner euro och jämförbar EBITDA är 192,4 miljoner euro.A1 Group är en ledande telekommunikationsleverantör i Central- och Östeuropa med över 27 miljoner kunder. A1 Group är verksamt i sju länder: Österrike, Bulgarien, Vitryssland, Kroatien, Slovenien, Serbien och Nordmakedonien. A1 Groups intäkter för 2020 är 4,55 miljarder euro och jämförbar EBITDA är 1,58 miljarder euro. A1 Groups portfölj omfattar rösttelefoni, höghastighetsinternet och multimediatjänster samt lösningar inom högteknologi, dataöverföring och onlinebetalningar. Koncernen har en stabil aktieägare i América Móvil – en av världens största leverantörer av telekommunikationstjänster.

Om Artificial Solutions International AB(publ) Artificial Solutions® (SSME:ASAI) är det ledande bolaget inom konversationsbaserad AI. Vi möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade saker i vardagliga, människolika naturliga språk via röst, text, beröring eller gester.Vår produkt Teneo®, gör det möjligt för organisationer att, tillsammans med utvecklare, skapa sofistikerade och mycket intelligenta konversationsbaserade AI-lösningar på 86 språk och dialekter för flera plattformar och kanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av enorma mängder konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om kundernas beteende.

För mer information, vänligen besök www.artificial-solutions.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *