Acosense erhåller order på instrument från ny kund

| 8 april, 2021 | 0 kommentarer

Acosense har erhållit en order från ett pappersbruk i Västsverige där instrumentet kommer att analysera massa. Bruket ingår i en för Acosense ny koncern med flertalet bruk lokaliserade i Sverige samt Centraleuropa. Hyresperioden beräknas påbörjas under september 2021.

”Att vår teknologi nu kommer att installeras inom en för Acosense helt ny koncern är oerhört glädjande. Kunden har visat stort intresse för teknologin och vi ser framemot att få visa fördelarna som kommer med att installera vårt instrument. ”, säger Karl Nilsson, VD för Acosense

”Affären är ytterligare ett exempel på en helt digital försäljningsprocess. Detta stärker vår tilltro till att både Acosense och kunder blivit alltmer komfortabla med att genomföra hela processen, från början till slut, i ett digitalt format.” säger Fredrik Edman, Ansvarig säljare

För ytterliggare information
Karl Nilsson, VD
Acosense AB
Telefon: 031-763 26 12
E-post: [email protected]

Johannes Landén, CFO
Acosense AB
Telefon: 0706 – 32 42 02
E-post: [email protected]

Kort om Acosense
Acosense affärsidé är att hjälpa kunder inom processindustrin att optimera sina processer. Detta sker genom att analysera processen utifrån två aspekter. Dels genom Acosense egna hårdvara, som på ett unikt sätt extraherar information ur processvätskan i realtid, och dels genom att inkorporera information som kontinuerligt genereras av bruket. Tekniken som Acosense använder i sin egen hårdvara kallas aktiv akustisk spektroskopi och går ut på att en akustisk signal skickas in i vätskan och där förändringar i signalen kopplas till förändringar i vätskans egenskaper samt i processen som sådan. Då teknikplattformen är så kallad ickeinvasiv, alltså inte är i kontakt med själva vätskan, kan kunder enkelt nå helt nya nivåer av processoptimering, helt utan ingrepp i processen. Kunderna kan således på ett enkelt, pålitligt och säkert sätt analysera och optimera sina processer, vilket leder till drastiskt sänkta kostnader, ökad kvalitet,  ökat råvarutnyttjande samt minskad energi- och miljöbelastning.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *