Agneta Sjödin en av årets sommarvärdar i P1

| 10 juni, 2021 | 0 kommentarer

Idag tillkännagav Sveriges Radio årets sommarvärdar och bland dessa återfinns Agneta Sjödin, vars sommarprogram som sänds 13 juli blir hennes första.

Presskontakt Jenny Schyttberg The book affair

Hon presenterar sitt program så här:

– Mitt Sommarprat ska handla om min inre resa och mina yttre äventyr. Om min dotter Maja, mötet med George Harrison och när jag provfilmade för James Bond.

Agneta Sjödin är en av våra mest folkkära medieprofiler med en lång och gedigen tv-karriär ända sedan 1991 då hon debuterade med programmet Tur i kärlek. Sedan dess har hon programlett stora produktioner som bland annat Fångarna på fortet, Gladiatorerna och Let’s Dance. Agneta har även gett ut ett antal böcker, både inom skönlitteratur och fakta, däribland de hyllade romanerna En kvinnas resa och Ett ljus i mörkret. Sedan 2020 leder hon den populära podcasten Så in i själen, och boken med samma namn utkommer 9 november hos oss på The Book Affair. Här delar hon med sig av sina egna och andras insikter och verktyg för att hitta och utveckla relationen till sin själ.
                                             
Så in i själen| ISBN (inb) 9789198652536
Utgivningsdag 9 november

Presskontakt:
Varmt välkommen att kontakta Schyttberg PR för intervjuförfrågningar eller
vidare information om boken Så in i själen
[email protected] | 0706-24 30 23

The Book Affair är ett bokförlag som ger ut både fack- och skönlitteratur och erbjuder författare marknadens mest moderna och
flexibla samarbetsavtal för alla format. Förlaget startades 2018 av Alexandra Torstendahl och Alexandra Lidén och nischar in sig på kvalitativ utgivning och entreprenörsdrivna upphovsmän.  Läs mer på www.thebookaffair.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *