Alberts Städ med ny affärsmodell, anställer 70 nya medarbetare

| 7 september, 2022 | 0 kommentarer

Alberts Städ växer kraftigt. Ny affärsmodell innebär fler anställda.

– Det känns skönt att kunna gå till jobbet och veta att vi bidrar till att fler kommer ut i arbetslivet, säger Charlotte Schönborg, verkställande direktör på Alberts Städ.


Några av Alberts städs senaste nyrekryteringar vid Göteborgskontoret.

I branschen för hushållsnära tjänster är det vanligt att tjänsten som kunden anlitar utförs av en underleverantör till det säljande företaget. Många av uppdragen är tidsbegränsade som exempelvis flyttstäd vilket gör verksamheten svår att planera för sina egna anställda och därför hyrs det in extra personal från bemanningsföretag.

Alberts Städ ser ett ökande önskemål från kunderna att få hjälp av samma återkommande personal som de känner igen. Av den anledningen väljer Alberts Städ att ändra sin affärsmodell och satsar på fler egna anställda. Flertalet av de som nu anställs har tidigare varit långt ifrån arbetsmarknaden, men får tack vare Alberts Städ möjlighet till egen försörjning och bättre förutsättningar att klara sin vardag

– Vi vill verka för en schysst bransch med schyssta villkor. På kort tid har vi anställt 70 nya medarbetare som vi kan ge trygga arbetsförhållanden, säger Charlotte Schönborg.

Då Alberts Städ tittar på sin statistik över vilka som köper hushållsnära tjänster ser de ett mönster. De flesta kunder är småbarnsföräldrar som bor i rad- eller parhus och som ser nyttan i att får hjälp med att få ihop vardagspusslet och på så vis skapa kvalitetstid för familjen.

– Med ökad bemanning i egen regi kommer samma medarbetare återkommande arbeta hos samma kunder. På så vis byggs ett starkare och mer personligt förtroende upp och Alberts Städ som företag bygger bättre relationer till både medarbetare och kunder, säger Charlotte Schönborg.

För Alberts Städ innebär den nya affärsmodellen att de kommer fortsätta att förstärka sin egen organisation med fler anställda.

För mer information, vänligen kontakta: Gabriel Gök, Marknadsansvarig, [email protected]

Alberts är proffs på hemstädning och kontorsstädning. Företaget har huvudkontor i Göteborg samt kontor och servicekontor i Stockholm, men utför städhjälp på många orter i Sverige. www.alberts-service.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.