Angelika Bohlin blir ny regionchef Syd på Infranord

| 12 januari, 2022 | 0 kommentarer

Angelika Bohlin tillträder som ny regionchef för region Syd under våren. Hon kommer närmast från en roll som regionchef för Skanskas asfalt- och bergmaterialverksamhet i Väst.

Region Syd på Infranord sträcker sig söder om Hallsberg och Katrineholm inklusive Värmland och har under det senaste året tilldelats flera nya kontrakt inom basunderhåll järnväg samt anläggning.

– Angelika har en bred erfarenhet från entreprenadbranschen med roller inom olika stabsfunktioner och som chef. Angelikas personliga egenskaper i kombination med hennes erfarenhet kommer starkt bidra till den fortsatta utvecklingen av verksamheten i region Syd. Vi får också ytterligare ett perspektiv i koncernledningen i genomförandet av vår strategi för 2022 och framåt, säger Henrik Löfgren vd för Infranord.

Angelika Bohlin har lång erfarenhet från Skanska, varav de senaste 10 åren i ledande roller. Hon har framför allt arbetet inom tillverkande industri men har också erfarenhet av att arbeta med drift- och underhåll på vägar.

– Hållbart resande med järnväg är vår framtid och det ska bli spännande att få vara en del av den utvecklingen i min nya roll. Samtidigt som jag får lära mig mycket nytt kan jag bidra med min erfarenhet från en mix av entreprenad, logistik och industriell verksamhet, säger Angelika Bohlin.

Angelika tillträder tjänsten den dem 1 maj 2022. Hon efterträder Jörgen Jumark, som går vidare till ny tjänst på Infranord.

För mer information kontakta:

Henrik Löfgren, VD
Telefon: 010-121 70 00
henrik.lö[email protected]

Cecilia Granath, Kommunikationschef
Telefon: 0734-392 621

[email protected]

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *