Connect with us

Marknadsnyheter

AniCura Kalmar Djurklinik blir AniCura Kalmarsunds Djursjukhus

Published

on

AniCuras befintliga klinik i Kalmar omvandlas 1 februari till Kalmarsunds Djursjukhus. Det kommer att fungera som ett fullfjädrat djursjukhus med avancerad vård till regionens husdjur. 

Omvandlingen av AniCura Kalmar Djurklinik till ett djursjukhus innebär fler vårdmöjligheter under ett och samma tak. Det blir även en ökad tillgänglighet för djurägarna.

– Det blir utökad mottagning under kvällstid med tillgång till akutverksamhet och specialistvård inom de flesta områden, berättar djursjukhuschef Pernilla Thorén.  

Den befintliga verksamheten i Läckeby kommer fortsatt att bibehålla mottagningsmöjligheter och gå under det nya namnet AniCura Läckeby Djurklinik. Där blir det mottagning måndag till fredag med möjligheter till medicinska och kirurgiska utredningar samt specialiserade tjänster som datortomografi, kardiologi, odontologi och dermatologi.  

– Vi ser fram emot att fortsätta vårt uppdrag att främja hälsa och välbefinnande för våra patienter i och omkring Kalmar, avslutar Pernilla Thorén. 

AniCura Kalmarsunds Djursjukhus håller öppet 8-22 varje dag och erbjuder akutverksamhet samt kirurgi inklusive ortopedi, neurologi, MR undersökningar, kardiologi och hjärtultraljud, oftalmologi, dermatologi, medicinska utredningar, fertilitetsutredningar.

För mer information, vänligen kontakta

Pernilla Thorén, Djursjukhuschef/Klinikchef AniCura Kalmarsund 

Tel: 073-434 75 80 E-post: pernilla.thoren@anicura.se

Rebecca Wrigby, Marketing and Communications Manager, AniCura Sverige

Tel: 073-680 81 17 E-post: rebecca.wrigby@anicura.se

Om AniCura

AniCura är en ledande leverantör av veterinärvård i Europa. Sedan 2011 har AniCuras engagerade proffs gett sinnesro till miljontals husdjursägare och strävat efter att uppnå det bästa resultatet för varje husdjur som kommer i deras vård. AniCura föddes ur filosofin att dela resurser kan skapa möjligheter för bättre veterinärvård och resultat. Vårt fortsatta engagemang för denna sak och vårt breda spektrum av högkvalitativa tjänster har gjort AniCura till ett naturligt val för djurägare i hela Europa. Idag omfattar AniCuras nätverk nästan 500 kliniker i 15 länder i Europa som ger högkvalitativ vård till över 4,5 miljoner husdjur varje år.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Weronica Nilsson är ny Head of Communication för Ahlsellkoncernen

Published

on

By

Weronica Nilsson har nyligen påbörjat den nya rollen som Head of Communication för Ahlsellkoncernen med syftet att leda koncernens interna och externa kommunikationsarbete.

Weronica har en lång erfarenhet inom kommunikation och public affairs från både IT- och detaljhandelsbranschen. Hon kommer senast från rollen som Kommunikationschef på Åhléns.

”Jag glädjer mig åt att välkomna Weronica till Ahlsell. Hennes gedigna kommunikationsbakgrund och breda erfarenhet kommer att vara en tillgång för oss när vi nu satsar på att stärka vår företagskommunikation”, säger Claes Seldeby, Koncernchef för Ahlsell AB.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på över 50 miljarder SEK, fler än 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Swedavia stärker förvaltnings- och projektorganisation genom sammanslagning

Published

on

By

Swedavia genomför en organisationsförändring som innebär att affärsenheten Projekt från och med 1 juli kommer att ingå i affärsenheten Anläggningar och System. Sammanslagningen av projekt- och förvaltningsorganisationerna genomförs efter att Johan Bill, Direktör Projekt, väljer att gå i pension och därmed lämnar Swedavia och Swedavias koncernledning.

– Jag vill rikta ett stort tack till Johan Bill som har varit med och bidragit stort till Swedavias framgångsrika projektutveckling på bl.a. Stockholm Arlanda Airport , Bromma Stockholm Airport och även Göteborg Landvetter Airport. Projektorganisationens arbete har varit avgörande för att skapa rätt förutsättningar för framtidens flygplatser och för Swedavias långsiktiga konkurrenskraft, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias VD och koncernchef.

Genom organisationsförändringen tar affärsenheten Anläggningar och System över ansvaret för samtliga av Swedavias projekt parallellt med uppdraget att förvalta och underhålla Swedavias tillgångar. Den nya organisationen kommer att ledas av Ali Sadeghi, Direktör Anläggningar och System.

– Det är ett naturligt steg att Projekt blir en del av Anläggningar och system. Med denna förändring har Anläggningar och system ansvar för alla Swedavias projekt, helhetsåtagandet för alla våra anläggningar och system parallellt med både den strategiska, taktiska och operativa dimensionen när det gäller att förvalta och underhålla våra tillgångar, säger Jonas Abrahamsson.

Johan Bill kommer att lämna Swedavia den 30 juni 2024. Rekryteringen av en ny avdelningschef för Projekt har inletts.

För mer information, kontakta Swedavias presstjänst på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se.
 

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

700 000 kunder har fått nya smarta elmätare

Published

on

By

Nu har vi installerat smarta elmätare hos 700 000 av våra 900 000 kunder. De nya elmätarna möjliggör bättre kontroll och tryggare drift.

Vattenfall Eldistributions utrullning av de nya elmätarna pågår i full skala för att slutföra de sista etapperna under året. Med 700 000 mätarbyten hos privat och företagskunder har en viktig milstolpe har nåtts.

Mätarbytet tar inte mer än 30 minuter men ger många fördelar. De nya elmätarna har funktioner som innebär att kunder enklare kan följa och styra sin elanvändning och koppla på smarta tjänster som egen produktion via solceller eller lösningar för energieffektivisering. Informationen från elmätaren hjälper oss också att balansera elnätet och lättare upptäcka och åtgärda eventuella strömavbrott snabbare. Men viktigast av allt är att de smarta elmätarna bidrar till ett samhälle byggt smarta lösningar.

Vill du veta mer om den smarta elmätaren eller hur elmätarbytet går till kan du läsa om det här.

Se filmen om smarta elmätares möjligheter här:

Vattenfall Eldistribution distribuerar el till mer än 900 000 företag och privatpersoner genom ett effektivt elnät som möter behoven av nätkapacitet samt el- och leveranskvalitet. Vi bygger framtidens elnät och möjliggör energiomställningen för ett fossilfritt samhälle. Vi finns på flera orter med huvudkontor i Solna. Läs mer om vår verksamhet på www.vattenfalleldistribution.se

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.