Anton Romare Keller ny chef Handelsbanken Investment Banking

| 17 juni, 2021 | 0 kommentarer

Anton Romare Keller har utsetts till chef för Investment Banking. Anton kommer närmast från rollen som stf chef för Investment Banking.

– Jag är mycket glad över att Anton är på plats. Anton har lång erfarenhet inom Investment Banking, inom områden som försäljning, rådgivning, riskhantering, back-office samt IT- och affärsutveckling, säger Dan Lindwall, chef Handelsbanken Capital Markets.  

– Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med den förändringsresa som banken nu gör för möta kundernas förändrade behov. Vi ska snabbare och mer effektivt kunna utveckla produkter och tjänster samt skapa relevanta erbjudanden som matchar kundernas önskemål. Strategi och plan är redan lagd och nu är vi inne i implementeringsfasen, vilket är den roligaste och mest spännande delen. Jag ser en stor potential i vår affär framåt, säger Anton Romare Keller. 

Fakta Investment Banking
Investment Banking ansvarar för analys, valuta- och räntehandel, kapitalmarknadsfinansiering, institutionell aktiehandel och Corporate Finance. Inom enheten finns också specialisterna inom den rådgivningsledda företagsaffären avseende risk management och cash management.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *