Aprilskämt: Stockholmarnas bro inspirerar – Svinesundsbron förkläs i guld

| 1 april, 2021 | 0 kommentarer

Pressmeddelandet, Stockholmarnas bro inspirerar – Svinesundsbron förkläs i guld, som skickades ut tidigare idag 2021-04-01 var ett aprilskämt. Pressmeddelandet skickades ut i syfte för att uppmärksamma Allt om målning – en informationssajt om målning. På Allt om målning hittar du allt ifrån tips och råd om hur man ska måla olika ytor till kunskap om olika aspekter av färg. Meningen är att hemsidan ska vara ett verktyg för de som själva vill ta tag i penseln och måla om hemma. Bakom sajten ligger branschorganisationen SVEFF – Sveriges Färg och Lim Företagare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Olof Holmer, VD SVEFF, telefon: 08-783 82 43, e-mail [email protected]
Sofia Wedsberg, presskontakt MSL, telefon: 0704-26 66 85, e-mail: [email protected]

 

Om SVEFF
SVEFF, Sveriges Färg och Lim Företagare, är en branschorganisation för företag som importerar, tillverkar eller marknadsför färg och lack i Sverige. Den svenska färgbranschen är väl representerad inom SVEFF med en marknadstäckning på ca 95 %. Organisationen har ca 55 medlemsföretag, med en total omsättning på cirka 5 miljarder per år. SVEFF driver även sajten Alltommalning.se, med information om målning gentemot konsumenter och fastighetsbranschen.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *