Är du smartast i familjen?

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

Utmaningar, quiz och roliga tricks för alla

Ta skärmpaus! Den här boken hjälper dig att ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor – 100% skärmfritt!I Det här är den sjätte boken i serien Smartast i familjen och som bjuder på underhållande hjärnjympa att lösa själv eller tillsammans med andra. Håll hjärnan i trim med utmaningar för alla.

Här finns kluringar och tankenötter av alla tänkbara slag, knepiga gåtor och roliga tricks. Dessutom frågor som testar allmänbildningen där du har kul samtidigt som du lär dig saker om Sverige. Kul och klurigt för hela familjen!

Fredrik ”Filiokus Fredrik” Eklöv är Sveriges kluringsmästare nummer ett med hela Sverige som arbetsfält. Han bor i Hallstahammar med fru, barn och bonusbarn. Fredriks interaktiva trolleri- och buktalerishower lockar en bred publik i alla åldrar. För kontakt med Fredrik:

[email protected], www.filiokusfredrik.se, @filiokusfredrik

Utgivning 2022-06-02

Isbn 9789155270759

Bokförlaget Semic
08-799 30 50
[email protected]
Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, [email protected]
 

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i stora upplagor, säljer dem till bra priser och når många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Bokförlaget Semic är en del av Bonnierförlagen AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.