Arbetsrättsexperten – ledningsgruppen utökas med Domare från Uppsala Tingsrätt

| 2 december, 2021 | 0 kommentarer

Arbetsrättsexpertens ledningsgrupp utökas med f.d domare. Arbetsrättsexperten styrs av VD Johannes Merbom i samråd med f.d domaren och idag chefsjurist Magnus Norström, chefsjurist Bo Villner och chefsjurist Katarina Andjelic.    

Arbetsrättsexperten ledning

Arbetsrättsexperten är Sveriges störste arbetsrättsbyrå. I november utökade Arbetsrättsexperten sin ledningsgrupp med ännu en topprekrytering. Sedan tidigare har byrån chefsjurist Bo Villner, som är något av en legend inom den arbetsrättsliga världen med nästan 50 år som jurist inom arbetsrätt i bagaget, bland annat från LO-TCO Rättsskydd AB, och banbrytande domar inom rättsområdet som den sk. Bastubadardomen från 1978 på sitt CV, samt chefsjurist Katarina Andjelic, som har en bakgrund inom Polismyndighetens utrednings- och förhörsverksamhet.

Arbetsrättsexpertens senaste tillskott är Magnus Norström med över 30 års erfarenhet inom domstolsväsendet, bland annat från tjänstgöring i Högsta domstolen. Han har även arbetat som domare i Uppsala och Södertörn tingsrätt i över 15 år, och genom EU-insatsen EULEX arbetat som domare i Republiken Kosovos Högsta domstol samt arbetat i Tyskland och Frankrike inom ramen för domstolsverkets utbytesprogram för domare. Magnus Norström är känd från flera prejudicerande domar, exempelvis den dom om dubbelbestraffning vid skattetillägg som även Sveriges Högsta domstol senare valde att ansluta sig till. Magnus Norström har handlagt arbetsrättsliga mål under större delen av sin yrkeskarriär inom domstolsväsendet och hans erfarenhet och kompetens kommer att vara till stor nytta för ledningsgruppen och för arbetet med att säkerställa den juridiska kvaliteten i verksamheten som chef över byråns förhandlingsjurister.

Arbetsrättsexperten är Sveriges största arbetsrättsbyrå och har hittills år 2021 handlagt över 1700 arbetsrättsliga ärenden. Byrån företräder både företag och privatpersoner i arbetsrättsliga tvister och förhandlingar, både i och utanför domstol. Byrån har huvudkontor i Stockholm, med underkontor på ett flertal andra orter, bland annat Göteborg, Malmö och Arbetsrättsexperten Amsterdam.    

Arbetsrttsexperten ledningsgrupp

Arbetsrättsexperten

Johannes Merbom
VD

Arbetsrättsexperten är sveriges största arbetsrättsbyrå med ca 35 jurister och en årsomsättning om ca 70 miljoner kronor. Byrån hanterar 1500 ärenden per år åt såväl arbetsgivare som arbetstagare.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *