Artificial Solutions tillkännager ett förlängt treårigt avtal med Swisscom värt minst 10,6 miljoner SEK

| 26 mars, 2020 | 0 kommentarer

Artificial Solutions® (SSME: ASAI), den ledande aktören inom Conversational AI, har idag slutit ett avtal med den schweiziska telekomleverantören Swisscom, vilket innebär en förlängning med tre år. Det nya kontraktet uppskattas vara värt minst 10,6 miljoner kronor totalt i orderingång, där mer än hälften av värdet ska redovisas som intäkter under 2020. Avtalet består i huvudsak av användar- och licensintäkter, vilka har en högre marginal, och omfattar både callcenter och Swisscoms Smarta TV-lösningar. Minsta ordervärdet kan överstigas om användningen inom Swisscoms kanaler ökar.

Kontraktet slöts den 26 mars 2020.

Teneo är Artificial Solutions Conversational AI plattform, som gör det möjligt för företag och användare att samverka för att skapa sofistikerade, intelligenta applikationer på 36 språk, som sträcker sig över alla kommunikationskanaler.

För mer information vänligen kontakta:

Lawrence Flynn, CEO,

Artificial Solutions International AB

+46 8 663 54 50

[email protected]

Erik Penser Bank är Artificial Solutions Certified Advisor för Nasdaq First North Growth Market.

Tel: +46 8 463 80 00

[email protected]

Denna information är sådan information som Artificial Solutions International AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning No 596/2014 om marknadsmissbruk (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 mars 2020 kl. 11:00 CET.

Om Artificial Solutions International AB (publ)

Artificial Solutions® (SSME:ASAI) är ett av de ledande bolagen inom kommersiell Conversational AI, en form av artificiell intelligens som möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade saker i vardagliga, människolika naturliga språk via röst, text, beröring eller gester.

Bolagets avancerade AI-plattform, Teneo, gör det möjligt för större globala företag att tillsammans med utvecklare skapa sofistikerade och mycket intelligenta Conversational AI-applikationer på 35 språk för flera plattformar och kanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av de enorma mängderna konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om kundernas beteende.

Artificial Solutions teknologi för konverserande AI gör det enkelt att implementera ett brett spektrum av applikationer med naturligt språk, såsom virtuella assistenter, chattbottar, talbaserade konversationsgränssnitt för smarta uppkopplade saker med mera. Teknologin används redan dagligen av miljontals människor i hundratals implementeringar inom såväl privat som offentlig sektor över hela världen. För mer information, vänligen besök www.artificial-solutions.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *