Åsbohus ny kund

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

Compare-IT och OurLiving fortsätter att skaffa nya kunder till sin plattform, denna gång Åsbohus och samtliga deras hus. Detta är ytterligare en SaaS-affär som ligger i linje med bolagets ambitioner.

Åsbohus bygger nyckelfärdiga hus och bolaget kommer att använda samtliga moduler på samtliga hus för att spara tid och minska risker för missförstånd mot slutkund. Affären innebär att samarbetet kommer att starta i Q3 och plattformen rullas därefter ut efterhand som husen slutförs och säljs.

 

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-”Åsbohus är ytterligare en kund till vår plattform och dessutom med SaaS som ett av intäktsslagen och det är vi väldigt glada över. Det är en stor potential och vi ser fram emot att få igång samarbetet och verkligen driva nytta och värde åt Åsbohus. Att få allt i samma app kommer göra kundresan mycket smidigare”

 

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: [email protected]

 

 

 

 

 

Om Compare-IT

Compare-IT är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets SaaS-erbjudande är en digital boendeplattform och app som används av bostadsutvecklare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Plattformen och appen täcker en mängd olika tillämpningar som t.ex kommunikationsmodul, smarta hem, tillval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.