Aspia och Max Matthiessen förenklar för företagare

| 25 januari, 2022 | 0 kommentarer

Genom ett unikt samarbete kan landets företagare få professionell hjälp med både försäkringar, pensionslösningar, generationsväxlingar och ekonomitjänster som redovisning, lönehantering och skatterådgivning. Bakom samarbetet står försäkringsförmedlaren Max Matthiessen och affärspartnern Aspia.

Landets företagare, både medelstora och mindre, kämpar varje dag med sin affär och sina kundkontakter – företagandets viktigaste delar – som med rätta tar mycket tid och plats.   

Men när det kommer till företagets generationsväxling, försäkringar, pensioner och redovisning, lönehantering samt rådgivning kring skatt och personalfrågor blir tiden ofta knapp och lösningarna kanske inte alltid de bästa.

Aspia och Max Matthiessen vill med sitt samarbete underlätta och vara ett stöd för landets företagare så de kan ägna sin tid åt sin kärnverksamhet – affären och kundnyttan.

Genom att komplettera varandras tjänster och tillhandahålla attraktiva erbjudanden ges ett mervärde för befintliga och nya kunder.

– Vår ambition är att vara våra kunders bästa vän oavsett vilka delar deras företagande de vill ha hjälp med. Tack vare samarbetet med Max Matthiessen blir vi nu ännu bättre på att uppfylla den rollen, säger Ola Gunnarsson, Vd och koncernchef på Aspia.

Med Aspias breda utbud av företagsnära tjänster och heltäckande ekonomilösningar tillsammans med Max Matthiessens kompetens på liv- och sakförsäkringsområdet vill de båda aktörerna ge råd och stöd som gör företagandet enklare, roligare och tryggare.

– Vi har länge sett ett behov hos våra kunder för kvalificerade tjänster som Aspia erbjuder. Tack vare samarbetet med Aspia kan nu kunderna på ett enkelt sätt få ta del av såväl våra som Aspias tjänster. Ett upplägg som verkligen gynnar våra gemensamma kunder, säger Jacob Schlawitz, Vd och koncernchef på Max Matthiessen.

Pia Törnqvist
CMO
[email protected]
0706 897 659

Om Aspia

Aspia är en ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på https://www.aspia.se/.

Om Max Matthiessen

Max Matthiessen grundades 1889 och är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. Företaget erbjuder rådgivning, analys, administration och upphandling av pensions- och försäkringslösningar till arbetsgivare, företagare och privatpersoner. Bolaget har även verksamhet inom sparande, investeringsrådgivning och kapitalförvaltning.  Max Matthiessen har cirka 500 st medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. 2020 var bruttoomsättningen 1 508 MSEK. Läs mer på maxm.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.