Assemblin tecknar nationellt serviceavtal gällande Vattenfalls kärnkraftverk

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Assemblin har fått fortsatt förtroende som ramavtalsleverantör avseende underhåll, service och installationstjänster till Forsmarks Kraftgrupp AB och Ringhals AB.

Det rikstäckande avtalet omfattar tjänster inom el-, instrument- och mekaniskt underhåll, och gäller under åren 2022-2024.

Avtalet ska tillgodose behovet av underhållstjänster till Vattenfalls kärnkraftverk Forsmark och Ringhals, samt övrig kärnkraftsnära verksamhet i Norden, såsom rivning av kärnkraftsverksamhet, slutförvaring av kärnbränsle och ny kraft- och värmeproduktion. Uppdraget ställer höga krav på avancerad teknisk kompetens och hög leveransförmåga.

– Vi har sedan lång tid tillbaka varit en leverantör av tekniska installationer och service till kärnkraftverken och haft ett mycket gott samarbete med vår beställare. Vi är därför väldigt glada över att få förnyat förtroende och att på så sätt bidra till att upprätthålla energiförsörjningen i Sverige, säger Jonas Magnusson, marknadschef Assemblin El.

För mer information, kontakta:

Jonas Magnusson, marknadschef Assemblin El, [email protected], +46 76 802 90 28

Åsvor Brynnel, kommunikations- och hållbarhetschef Assemblin, [email protected], +46 10 475 39 48

Om Assemblin

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system och lösningar för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 10 miljarder kronor och cirka 6 300 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på assemblin.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *