Atlas Copco har förvärvat en tryckluftsdistributör och serviceleverantör i Stockport, UK

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Nacka den 8 juni 2022: Atlas Copco har förvärvat Associated Compressor Engineers Ltd (ACE), ett företag beläget i Storbritannien. Företaget är specialiserat inom försäljning, installationer och service av tryckluftssystem.

ACE är ett privatägt bolag som grundades 1982. Det har 12 anställda och är beläget i staden Stockport, nära Manchester. Företagets huvudsakliga kunder är industri- och serviceföretag i området kring Manchester.

”ACE har stark närvaro i regionen och mycket hög expertis”, säger Vagner Rego, affärsområdeschef Kompressorteknik. ”Förvärvet gör det möjligt för oss att utveckla produkterna i Atlas Copcos varumärkesportfölj och vår verksamhet i området.”

Köpeskillingen offentliggörs inte.

Det förvärvade företaget kommer att bli en del av servicedivisionen inom affärsområdet Kompressorteknik.

För mer information kontakta:
Daniel Althoff, Chef Investerarrelationer
076 899 9597 
[email protected]

Amanda Billner, Presschef
073 582 56 70
[email protected]

Atlas Copco Koncernen
Våra industriella idéer hjälper kunder att växa och driva samhället framåt. Det är vårt bidrag till en hållbar framtid. Atlas Copco grundades i Stockholm 1873. År 2021 hade Atlas Copco en omsättning på 111 miljarder kronor och cirka 43 000 medarbetare vid årets slut. Mer information finns på www.atlascopcogroup.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.