Attana deltar i Drug Discovery Innovation Programme i München, 5-6 oktober 2022

| 9 september, 2022 | 0 kommentarer

Den 5-6 oktober deltar Attana i Drug Discovery Innovation Program i München, Tyskland. Konferensen inkluderar möten med C-level Drug Discovery & Development-chefer främst från små och medelstora läkemedels- och bioteknikföretag.

I samband med eventet arrangerar Attana tillsammans med BiotechBikers en cykeltur tisdagen den 4 oktober kl. 14.00.

När: 4 oktober, 14.00

Hur långt: Ca. 50 km

Kan jag hyra en cykel: Ja – information skickas på begärna

Mer detaljer om cykelturen samt anmälan går att finna via denna länk: https://biotechbikers.com/upcoming-events

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD
[email protected]
+46 (0)8 674 57 00

Styrelsen för Attana AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.