Attana presenterar på Småbolagsdagarna och Erik Penser Banks Bolagsdag

| 13 maj, 2021 | 0 kommentarer

Attana kommer att presentera på Aktiespararnas Småbolagsdagar den 7 juni och på Erik Penser Bolagsdag den 3 juni. Konferenserna kommer att ske digitalt.

Småbolagsdagarna är ett starkt varumärke inom finansbranschen och arrangeras för nionde året i rad av Aktiespararna. Attana kommer att presenteras av VD Teodor Aastrup kl. 16.30 den 7 juni. Presentationen sänds live via www.aktiespararna.se/tv/live och kommer finnas tillgänglig efteråt på Attanas hemsida och på www.aktiespararna.se/tv/evenemang.

Attana kommer även att presentera på Erik Penser Banks Bolagsdag den 3 juni, vilket sänds live och kan ses här.

Mer information om presentationerna publiceras längre fram.

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD
[email protected]
+46 (0)8 674 57 00

Styrelsen för Attana AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *