B3 Consulting Group bjuder in till investerarträff i samband med publicering av Q3-rapporten

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

I samband med presentationen av B3 Consulting Groups rapport för det tredje kvartalet 2022 bjuder bolaget in investerare, analytiker, aktieägare och media till en investerarträff den 27 oktober.

Den 27 oktober klockan 13.00 håller B3 Consulting Group en presentation av delårsrapporten för det tredje kvartalet 2022 som publiceras samma dag. Presentationen kommer kunna följas såväl digitalt som fysiskt på plats på konferenslokal 7A, Strandvägen 7 i Stockholm, där B3 arrangerar en investerarträff.

I samband med att rapporten presenteras, och efter att den digitala genomgången avslutats, kommer VD och koncernchef Anette Billing, styrelseordförande Sverre Bjerkeli samt ytterligare representanter från B3 att ge en presentation av bolagets utveckling och strategi för de kommande åren. B3 kommer också att presentera sina nya finansiella mål för perioden 2023 till 2025 då de nuvarande målen löper ut 2022.

Frågor till B3 Consulting i samband med den digitala presentationen kan skickas in på förhand via e-post till [email protected] Deltagare som är med fysiskt kan ställa frågor direkt till bolaget i samband med efterföljande presentationer.

För de som deltar fysiskt erbjuds möjlighet att prata med representanter från bolaget. Anmälan sker via länk nedan och antalet platser är begränsat. Eventet beräknas pågå mellan kl.12.30 och cirka kl.15.30. Eventet kommer att filmas och i efterhand publiceras på B3s webbplats.

Anmälan för närvaro vid den fysiska presentationen görs via denna länk
Den digitala sändningen kl. 13.00 kan ses via: 
https://tv.streamfabriken.com/b3-q3-2022

 

För mer information, vänligen kontakta:
Katarina Lundqvist, Investor Relations, [email protected]+46 722 16 11 00.

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag med ca 700 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2021 uppgick till 921,9 MSEK, med ett rörelseresultat om 70,6 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt intresseföretag i Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.