B3 etablerar nytt specialistbolag inom webbutveckling och design

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

B3 Consulting Group växer och utvecklas. Nu etableras ett nytt specialistbolag inom koncernen med fokus på webbutveckling och design. Det nya bolaget utvecklar digitala lösningar med syftet att bygga starka varumärken genom bl.a. Customer Experience Management och webb/apputveckling kopplat till de senaste teknikerna. Katarina Stekovic och Oskar Sjöman leder det nya bolaget.

– Vi är väldigt glada för att få välkomna ett nytt bolag med nya medarbetare och ledarna Katarina Stekovic och Oskar Sjöman till B3-koncernen. Vi är också glada för att kunna stärka vårt erbjudande till våra kunder. Det nya bolaget med ett mer teknik- och managementinriktat fokus på digitala lösningar blir ett mycket bra komplement till B3s befintliga erbjudande, säger Anette Billing, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

– Det känns mycket spännande att nu vara igång och vi ser verkligen fram emot att rivstarta det nya äventyret, samtidigt som vi är ödmjuka inför uppdraget, säger Katarina Stekovic och Oskar Sjöman.

Specialistbolaget har grundats av Katarina Stekovic och Oskar Sjöman som båda har lång erfarenhet från ledande positioner inom IT- och managementkonsultbolag samt att möta kundernas behov inom digitala lösningar. Bolaget hjälper kunder i hela landet genom att ta tillvara på B3s samlade kompetens och kombinera det med bolagets spets inom digitala kundupplevelser.

– Vi är en digital partner som hjälper kunderna med strategiarbetet för att gå från nuläge till börläge, koncept och UX till interaktiva tjänster för att accelerera kundupplevelsen och medarbetarupplevelsen. Vi kan kombinera B3s hela erbjudande med vår spets vilket gör att vi kan omfamna kunden i sin helhet, berättar Katarina Stekovic och Oskar Sjöman.

För mer information, kontakta Katarina Stekovic mobil 070-474 86 30 eller Oskar Sjöman mobil 070-475 73 72.

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag med ca 730 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2021 uppgick till 921,9 MSEK, med ett rörelseresultat om 70,6 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt intresseföretag i Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.