Baker McKenzie legal rådgivare till Pareto Securities vid börsnotering av SignUp

| 25 november, 2021 | 0 kommentarer

Den 24 november 2021 inleddes handeln med SignUp Software ABs aktier på Nasdaq First North Growth Market. Intresset för noteringen var stort bland såväl svenska och internationella institutionella investerare som allmänheten i Sverige. Priset per aktie i erbjudandet var 80 kronor, motsvarande ett marknadsvärde på bolaget om cirka 1,8 miljarder kronor.

SignUp är ett snabbt växande mjukvaruföretag som erbjuder en heltäckande lösning, ExFlow, för elektronisk leverantörsfakturahantering inbyggd i Microsofts affärssystem Dynamics. Företaget grundades 1999 och är ett globalt företag med 90 heltidsanställda, huvudkontor i Solna med ytterligare kontor i Danmark, Australien, Nederländerna samt USA.

Pareto Securities AB agerade Sole Global Coordinator och Sole Bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Pareto Securities med ett kapitalmarknadsteam bestående av Joakim Falkner, Henric Roth och Stefan Balazs.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, Solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
[email protected]

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *