Bastard Burgers firar 50 restauranger idag

| 11 juni, 2021 | 0 kommentarer

Idag är det premiär för Bastard Burgers flagship-restaurang på Hötorget i Stockholm. Det blir streetfoodkedjans 50:e restaurangpremiär sedan starten 2016.

Dagens restauranginvigning på Hötorget i Stockholm blir Bastard Burgers 50:e i ordningen. Restaurangen ligger i en hörnlokal mot Hötorget och Sveavägen, nära Stockholms Konserthus, biograf, kontor, butiker och marknadsplatserna på torget.

– Det här en milstolpe! Vi har öppnat 50 restauranger på mindre än fem år och utvecklats snabbt. Restaurangen på Hötorget är en stor flagship-restaurang som får ett stort symboliskt värde för oss. Den är resultatet av alla lärdomar och förbättringar som vi gjort från första restaurangen fram till den 50:e, säger Simon Wanler, vd för Bastard Burgers. En sjukt fin restaurang med ett bra läge!

– Restaurangen ligger i ett område där det händer mycket just. Sergel och Hötorget är en expansiv och levande del av Stockholm och vi passar väldigt bra in här. Det känns roligt att det åter är burgare i den här fastigheten, senast var det Clock som serverade burgare här, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

 

Fakta: Bastard Burgers Hötorget

Hötorget 2-4, 111 57 Stockholm

Fastighetsägare Vasakronan

Flagship-restaurang på 260 kvm, 60 kvm uteservering, 105 sittplatser inomhus (drygt hälften under rådande restriktioner).

Frågor? Kontakta Annika Elworth, Marketing Communications Manager på Bastard Burgers
Mail: [email protected]
Telefon: 070 233 63 67

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland som under året öppnar sin 60:e restaurang. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *