BAUHAUS öppnar nytt varuhus i Växjö 8 juli

| 6 juli, 2022 | 0 kommentarer

BAUHAUS fortsätter att satsa i Sverige och den 8 juli 2022 kommer byggvarujätten att öppna ett nytt varuhus vid Norremark handelsplats i Växjö.

Byggvaruhuset i Växjö blir cirka 13 000 m2. Varuhuset kommer att erbjuda alla de senaste tjänsterna från Bauhaus såsom montageservice för privatpersoner och företagsservice för professionella hantverkare.

Vi kommer att komplettera handelsplatsen i Norremark på ett bra sätt och är så glada att äntligen vara igång här i Växjö, kommenterar Bauhaus Marknadsdirektör Johan Saxne.  

Johan Saxne
Marknadsdirektör
070 6403916
[email protected]

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 270 varuhus i 19 länder. BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 22 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.