Begäran om extra bolagsstämma i Hoist Finance för ändring av styrelsens sammansättning

| 20 januari, 2022 | 0 kommentarer

Aktieägare som representerar mer än tio procent av de utestående aktierna och rösterna i Hoist Finance AB (publ) har begärt att styrelsen ska kalla till extra bolagsstämma. Aktieägarna har föreslagit en minskning av antalet styrelseledamöter till sex och nyval av fem ledamöter. Kallelse kommer att skickas ut inom två veckor.

För vidare information vänligen kontakta:
Ingrid Östhols, Head of Communications & Investor Relations
Telephone: +46 (0) 721 810 867

Denna information är sådan information som Hoist Finance AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 januari 2022 kl. 17:10 CET.

Om Hoist Finance
Hoist Finance är en tillförlitlig kredithanteringspartner till privatpersoner, företag och banker i tretton europeiska länder. Med nästan 1600 dedikerade kollegor, smarta digitala lösningar och en djup förståelse för individuella finansiella situationer hjälper vi över sex miljoner kunder att hålla sina åtaganden. Detta åstadkommer vi genom att sätta upp hållbara återbetalningsplaner så att alla kan inkluderas i det finansiella ekosystemet. Hoist Finance har en bred portfölj av tillgångsklasser och vår webbaserade sparplattform i Sverige, Tyskland och Storbritannien bidrar till vår unika finansieringsmodell. Hoist Finance grundades 1994 och är idag ett publikt bolag noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök hoistfinance.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.