Besqab och Stockholms stad tog idag ett ”första spadtag” för ägarlägenheter i Hagastaden

| 22 september, 2020 | 0 kommentarer

Idag tisdagen den 22/9 tog Joakim Larsson, Stockholms stads stadsbyggnads-borgarråd tillsammans med Besqabs VD Carola Lavén, ett ”första spadtag” för ägarlägenheter i Hagastaden, genom att svetsa ett konstverk.

– Hagastaden kommer att bli en dynamisk stadsdel med unik karaktär, där olika bostadsformer ger stockholmare och blivande stockholmare möjligheten att utifrån sina egna behov bo och arbeta i en stad, med goda förbindelser och närhet till uppskattade grönområden, säger Joakim Larsson (M), stads-byggnadsborgarråd i Stockholms stad. 

– Genom den nya stadsdelen Hagastaden svetsas Stockholm och Solna ihop till en ny attraktiv och tät stad. Besqab är med och utvecklar Stockholm och vi är stolta att starta ett projekt som Legera där vi kan erbjuda den nya upplåtelse-formen ägarlägenheter som ett nytt tillskott till stadsdelen, säger Carola Lavén, VD på Besqab.

 

Fakta om bostadsprojektet Legera Hagastaden:

Totalt 200 lägenheter
BOSTADSSTORLEKAR: 1 – 6 rum och kök
INFLYTTNING: Från tredje kvartalet 2022
ARKITEKT: Lindberg Stenberg Arkitekter
UPPLÅTELSEFORMER: Ägarlägenheter, Stadsradhus i ägarform, Bostadsrätter
LÄGE: Hörnet Norra Stationsgatan/Dalagatan med gångavstånd till Odenplans station och grönområden i Hagaparken

För mer information:
Christina Durling, kommunikationschef, tel. 08-409 416 26, e-post [email protected]
Oskar Rådehed, pressekreterare åt Joakim Larsson, tel. 076-122 91 26, e-post: [email protected]

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *