Besqab utvecklar naturskönt småhusområde i Fullerö i Uppsala

| 23 april, 2021 | 0 kommentarer

Besqab har i en bolagsaffär förvärvat ca 40 småhusbyggrätter i Fullerö hage strax norr om Uppsala. Säljare är Mecon Bostad. Detaljplanen har vunnit laga kraft och Besqab tillträder marken under andra kvartalet 2021.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala och har utvecklats till ett helt nytt bostadsområde med varierad bebyggelse i en attraktiv naturmiljö för främst barnfamiljer. Området inbjuder till friluftsliv med stort utbud av sport och kultur där även skola, sporthall, restauranger och service planeras. Kommunikationsmöjligheter med buss och tåg finns och cykelbanor till både Storvreta och till Uppsala.

– Efterfrågan på småhus är stor och då är det extra roligt att vara en del av utvecklingen av Fullerö hage, säger Carola Lavén, VD på Besqab. På den här natursköna platsen finns stora möjligheter att utveckla en attraktiv boendemiljö för barnfamiljer som underlättar en hållbar och hälsosam livsstil.

– Området är planlagt och till viss del redan utbyggt, säger Lotta Niland, Chef för Projektutveckling Bostad på Besqab. Nu börjar vårt arbete att tillsammans med våra arkitekter utveckla detta trivsamma bostadsområde med ytterligare småhus.
 

Kontaktpersoner:
Carola Lavén, VD, 08 – 409 415 57, [email protected]
Lotta Niland, Chef Projektutveckling Bostad, 08 – 409 416 46, [email protected]

Christina Durling, kommunikationschef, 08 – 409 416 26, [email protected]

 

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *