Bli relationsproffs med psykologens tips i ny bok

| 20 september, 2022 | 0 kommentarer

David Waskuri, specialistpsykolog och socionom, är tillbaka med en ny bok som ger tips på hur du mår bättre i din relation med en partner. Boken vänder sig både till dig som är i en nuvarande relation, och till de som vill undvika tidigare beteenden i framtida relationer. Rädda relationen släpps på Kunskapshuset Förlag 21 september.    

Känner du dig ensam i din relation? Brister det i kommunikationen mellan dig och din partner? Eller är du singel och rädd för att göra om samma gamla misstag nästa gång du går in i en relation? Medieprofilen David Waskuri, specialistpsykolog inom psykologisk behandling och psykoterapi, ger dig verktygen för att ta dig an problem som kan uppstå i en relation i boken Rädda relationen – Psykologens tips för ett stabilt förhållande.

”Relationsproblem är något jag ofta stöter på i mitt jobb som psykolog. Det kan handla om allt ifrån att man har konflikter om städning till otrohet och svartsjuka”, säger David.
    Genom fiktiva fall illustrerar han i boken olika sätt att ta sig an problem som kan uppstå i ett förhållande. Boken tar bland annat upp teman som svartsjuka, sexuella problem, svärföräldrar, bonusfamilj, föräldraskap och ekonomi. Det är en guide både för den som är i en relation där det finns problem, och för den som vill förebygga att det uppstår problem senare i relationen.
    ”Det jag ser är att människor med relationsproblem ofta mår psykiskt dåligt och det är något som jag vill hjälpa dem att komma ur. Det kan vara så att man känner sig ensam i relationen och att man inte har stöd från partnern. Eller att man pratar för lite med varandra, missförstår och hamnar i onda cirklar där samma diskussioner och konflikter återkommer. Att man inte riktigt kan hantera konflikter kan orsaka problem och göra så att man hamnar i debatt istället för att ha en dialog”, berättar David.
    Boken är inte bara för den som redan är i ett förhållande, den vänder sig även till singlar som kanske har haft relationsproblem tidigare och vill förebygga att samma problem återkommer i nästa relation. Det finns också kapitel om hur man hanterar ett uppbrott och hur man går vidare när relationen är över.

Om författaren
    David Waskuri föddes 1981 i Stockholm, och är idag legitimerad specialistpsykolog, psykoterapeut och socionom. Efter psykologstudier i Umeå och socionompraktik i Argentina återvände han till Stockholm. Genom sin yrkesroll har han skapat onlinekurser, drivit en podcast, haft föreläsningar och medverkat i diverse tidningsartiklar och tv.
David är grundare av Sveapsykologerna finns i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö, och är författare till Nära gränsen – så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad, utgiven på Kunskapshuset Förlag 2021.

Utkommer 21 september 2022 på Kunskapshuset Förlag.
 

Marknad[email protected]

Kunskapshuset Förlag är en del av Hoi Publishing – ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter. Välkommen till oss, som läsare eller författare.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.