Bodyflight Sweden öppnar upp alla dagar i veckan

| 9 september, 2021 | 0 kommentarer

Från den 4 oktober öppnar Bodyflights anläggningar upp 7 dagar i veckan i Göteborg och Stockholm. 

Våren 2020 stängde Bodyflights anläggningar måndagar och tisdagar för att möta den minskade efterfrågan på grund av pandemin. Efter det senaste beskedet från regeringen öppnar Bodyflight upp både i Göteborg och Stockholm samtliga dagar i veckan. Öppettiderna kommer att justeras löpande och finns på Bolagets hemsida. Vid större bokningar kan öppettiderna utökas.

”Att ha öppet alla dagar i veckan underlättar för våra kunder, särskilt som företagsbokningarna ligger på vardagar. Vi möter på det här sättet efterfrågan från kunder som vill ha kick off eller friskvård efter ett nedstängt år. Bodyflight vill ligga i framkant då vi bedömer att det finns ett uppdämt behov av roliga och spännande upplevelser” säger VD Micha Velasco.
 

Micha Velasco, VD

Telefon: +46 701072444
E-post: [email protected]

www.bodyflight.se
 

Om Bodyflight

Bodyflight är ett upplevelsebolag som äger och driftar Sveriges två enda vindtunnlar för fallskärmshoppning inomhus. En vindtunnel finns i Säve, Göteborg och en i Bromma, Stockholm. Numera är Bodyflight ett bolag, ett varumärke och en självständig idrott där ett flertal SM-tävlingar har hållts. Sedan 2020 har Bodyflight status som friskvårdsberättigad aktivitet vilket innebär att Bodyflights samtliga upplevelser berättigar till friskvårdspeng. Bodyflights mål är att växa bolaget genom breddning av utbudet och ökad lönsamhet. 

Läs mer om Bodyflight på www.bodyflight.se
 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *