Bojan Radulovic lämnar AIK Fotboll

| 1 augusti, 2022 | 0 kommentarer

AIK-forwarden Bojan Radulovic Samoukovic lånades i våras ut till finska HJK Helsingfors till och med den 31 juli 2022 och det fanns en köpoption i avtalet som HJK väljer att nyttja. Bojan lämnar därmed AIK efter 31 tävlingsmatcher för klubben.

– Jag vill tacka Bojan för hans inställning och professionalitet. Vi har kommit fram till att det här steget var det bästa för hans utveckling och önskar honom ett stort lycka till i hans framtida karriär, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.

– Jag vill tacka för det stora stödet som jag fick under min tid i AIK och önskar laget lycka till, säger Bojan Radulovic.

AIK Fotboll AB har infört en klassificering av spelartransfers baserad på nettoresultatet vid varje transfer enligt nedanstående skala:

Klass         Från (kSEK) Till (kSEK)
I                          0              2 500
II                  2 500              5 000
III                 5 000            10 000
IV               10 000           20 000
V                20 000           40 000
VI               40 000           70 000

Transfern av Bojan Radulovic till HJK Helsingfors hamnar i klass I. Beloppen i skalan avser resultateffekt netto av en spelarförsäljning i enlighet med Uefas definition av resultatmåttet ”Player Trading”, d v s spelförsäljning med avdrag för agentarvoden och andra försäljningskostnader samt avskrivning på spelare.

För en längre faktapresentation av Bojan Radulovic, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.

För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 431 12 02
E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.