Bokus erbjuder nu leverans via Instabox

| 13 juli, 2021 | 0 kommentarer

Bokus har nu utökat sina leveransalternativ ytterligare. Sedan i slutet av juni erbjuds leverans via Instabox. För Bokus är smidiga och flexibla leveranser en viktig del i den kontinuerliga förbättringen av kundupplevelsen.

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder en snabb och miljövänlig leverans tillsammans med Instabox. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra kundresan och göra det smidigare för våra kunder. Utökade leveransalternativ är ett viktigt steg i det arbetet, säger Sara Hildingsson, Logistikchef på Bokus.

Genom flexibla leveransalternativ kan Bokus i än högre grad kan möta kunden där den är. Instabox tillhandahåller idag drygt 2000 smarta paketskåp för leveranser och finns representerade hos många av de större nätbutikerna i Sverige.

– Vi är väldigt glada över att ingå ett partnerskap med en så stark och välkänd aktör som Bokus där konsumenterna nu kan få okrångliga leveranser via våra smarta skåp. Men resan slutar inte där, utan jag ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans optimerar hela kundresan genom innovativa och spännande projekt tillsammans, säger David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Instabox.

För ytterligare information vänligen kontakta Sara Hildingsson, Logistikchef på Bokus, via [email protected].

Om Instabox

Instabox är idag den ledande aktören i Sverige för leveranser via smarta paketskåp och kan genom en avancerad teknisk plattform erbjuda effektiv, okrånglig frakt med ett minimalt miljöavtryck. Instabox tillhandahåller snabba leveranslösningar åt flera av Nordens största nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop och Footway Group. Idag har företaget drygt 2000 smarta paketskåp och 14 logistikterminaler som möjliggör snabb leverans till över 9 miljoner konsumenter. Instabox skåp finns tillgängliga på platser med generösa öppettider och företaget levererar 7 dagar i veckan.

Bokus är den digitala bokspecialisten som erbjuder mer än 10 miljoner fysiska och digitala böcker från hela världen. Med visionen ”Läsglädje för alla, varje dag” vänder vi oss till privatpersoner, företag, bibliotek och offentlig verksamhet. Bokus ingår i Bokusgruppen. Mer information www.bokus.com och www.bokusgruppen.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *