Bonava AB:s årsstämma – uppdaterat förslag från valberedningen

| 30 mars, 2020 | 0 kommentarer

Till följd av situationen med Covid-19 har Bonava AB:s valberedning beslutat att dra tillbaka sitt förslag till årsstämman i Bonava AB den 31 mars 2020 om höjning av styrelsearvodena (punkt 12 på dagordningen). I stället föreslår valberedningen att styrelsearvodena förblir oförändrade detta år. Valberedningens övriga förslag till årsstämman förblir oförändrade.
 

För mer information, vänligen kontakta:

Louise Tjeder, IR-chef
[email protected]
 Tel: +46 707 826 374

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Med sina 2 300 anställda har Bonava verksamhet i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 15,5 miljarder kronor år 2019. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.

För mer information om oss, besök: www.bonava.com

Denna information är sådan information som Bonava AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande kl. 09:00 den 30 mars 2020.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *