Brand i parkeringsgarage på Hisingen i Göteborg

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

Klockan 05:10 inkom larm till räddningstjänsten om brand i fordon på Långströmsgatan. När räddningstjänsten anlände visade det sig att det var brand i ett garage under mark. Räddningstjänsten är på plats med 10 enheter, ca 30 personal inklusive ledningsenheter. Arbetat nu besår i att släcka branden, ventilera ut röken samt att kontrollera så att brand och rökspridning inte skett till angränsande delar av fastigheten . Flera bilar i garaget har blivit brandskadade. Inga personskador är i  nuläget rapporterade. Räddningstjänsten kommer vara på plats en bit in på förmiddagen.

Jan Carlsson

Vakthavande befäl

Västra Räddningsregionen är ett samarbete mellan räddningstjänsterna i väst kring ledning och genomförande av räddningsinsatser. Genom att samverka via ett gemensamt räddningsledningssystem ökar vi förmågan att genomföra omfattande, komplexa och samtidiga räddningsinsatser. De samverkande räddningstjänsterna är räddningstjänstförbunden i Alingsås-Vårgårda (AVRF), Bohus (BORF), Södra Bohuslän (SBRF) och Storgöteborg (RSG), samt räddningstjänsterna i Herrljunga, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Öckerö kommuner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.